فروش Xbox 360 فوق العاده

Nomad_609

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام
من میخوام 360 رو به قیمت خوب بفروشم البته اولش یه اطلاعاتی راجع بهش بهتون میدم
3 ماه که خریدم
NTSC\J
ریموت کنترل - کابل VGA به همراه تبدیل مانیتور و اسپیکر برای کار کردن روی مانیتورهیی که ورودی ندارن
دستگاه کاملا از نظر فیزیکی سالمه و کاملا بی سرو صدا و آروم کار میکنه و اصلا هم مشکل حرارتی نداره و با انواع DVD هم سازگاره . 5 تا بازی هم به شرح زیر داره :
Gears of War
Ghost Recon:AW
Oblivion
Rainbow Six
NFS:MW

بازی ها هم همه با پک و لیبل هستند
قیمت پایه : 390 هزار تومان

هنوزم می فروشیش
من می خوام
1 نفر قبل شما دستگاه رو میخواد که پیغام خصوصی بهم داده بود اگه معاملم بهم خورد آره میفروشم :biggrin1:
اگه سالم باشه مفته!
والا
من خونم تهران هستش و نزدیک همنجا ها هستم آِیا شما دستگاه رو فروختی یا نه من میام میبینم با یکی از دوستان توی این سایت آقای gameware حتما میام راستی یک دسته داره یا دوتا میدونم یه دونه توی عسک زدی ولی گفتم شاید برای کلاس گذاشتی یه دونه به هر حال یه وقتی به ما بده بیاییم ببینمش منتظر پی ام شما هستم که به من بگی کی بیام ببینمش .
2 نفر قبل شما دستگاه رو میخوان اگه معاملم با اونا بهم خورد چشم:biggrin1: بلاخره این مهبد دستگاه منو طور میکنه . دسته هم یه دونه داره. مهبد که دسته داره بشین باهاش بازی کن :-"
سلام آقا من دستگاه رو میخوام لطف کن منو ادد کن که کارت دارم mazhar_202002 منتظرم
3 نفر قبل شما دستگاه رو میخوان اگه معاملم با اونا به هم خورد بازم چشم :biggrin1:
در ضمن ADD هم نشدی شما منو ADD کن Nomad_4480
به همه ی دوستان بگم که 2 تا بازی دیگه هم واسش گرفتم .لیست بازیها رو یه بار دیگه میذارم
Gears of War
Rainbow Six Vegas
Ghost Recon Advanced Warfighter
Need For Speed : Most Wanted
Need For Speed : Carbon
Lost Planet

قیمت هم فقط 5 تومان بردم بالا تر یعنی 395 تومان :( در ضمن اونایی که با ای قیمت موافقا زود تر اعلام کنن:exclaim:

بچه ها قیمتش عالیه هر کی پول داره بگیره من امروز یه j قدیم (کنترل دار) پرسیدم گفت 500 در ضمن ایشون دستگاهشون در حد نو هست حیف که پول ندارم وگرنه خودم بر میداشتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or