yegane store کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 15, 2006 #1 xbox کارکرده سالم و تمیز با یک دسته اضافه و 10 عدد بازی 130 تومن
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Rating - 0% 0 0 0 Jan 8, 2007 #3 نوشته شده توسط Capcom: بازیهاش چیان؟ لوازم جانبی نداره؟ بیشتر... نیما جان این پست ماله خیلی خیلی وقته پیشه و جناب یگانه هم عمرا تا حالا داشته باشش!
نوشته شده توسط Capcom: بازیهاش چیان؟ لوازم جانبی نداره؟ بیشتر... نیما جان این پست ماله خیلی خیلی وقته پیشه و جناب یگانه هم عمرا تا حالا داشته باشش!
C Capcom Loyal Member Rating - 100% 4 0 0 Jan 8, 2007 #5 نیما جان این پست ماله خیلی خیلی وقته پیشه و جناب یگانه هم عمرا تا حالا داشته باشش! بیشتر... امین از اونجایی گفتم که xbox 1 رو کسی نمی خره.حتما دارش. دستگاه رو هم خیلی خیلی گرون میدن ! بیشتر... اره.گفتم کم کم قیمت رو هم بیاریم پایین..!
نیما جان این پست ماله خیلی خیلی وقته پیشه و جناب یگانه هم عمرا تا حالا داشته باشش! بیشتر... امین از اونجایی گفتم که xbox 1 رو کسی نمی خره.حتما دارش. دستگاه رو هم خیلی خیلی گرون میدن ! بیشتر... اره.گفتم کم کم قیمت رو هم بیاریم پایین..!