فروش X360 سه چراغ + قطعات

rezaigi2004

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام

بچه ها متاسفانه به مرحله سوم Moha نرسیده بودم که کنسولم 3 چراغ قرمز داد و طاهر عزیز هم گفت دیگه درست بشو نیست احتمالا از Ram هست حالا میخوام برخی قطعاتش رو بفروشم.
سیستم Core-دسته بیسیم-آداپتور برق-کابل Av-مموری کارت 64-درایو سامسونگ-پنل و قاب کامل و هر چی که فکر میکنید به دردتون میخوره.

قیمت با خودتون به بالاترین قیمت پیشنهادی داده میشه!

آخرین ویرایش:
اقا خوده کنسولو چند میدی با درایوش

عزیز اول که تسلیت برا سوخت دستگاه
دسته و لنز چند؟ (2تا رو خوب حساب کن !!!!)

ممنون مرگ رو پیشانی هر انسان و هر کنسولی ( 360 ) نوشته شده:biggrin1:
شما دو تا دوست عزیز قیمت خودتون رو اعلام کنید پیشنهادی؟

بهتر نيست در خريد عجله نكني و صبر كني سري هاي جديد كه‌Heatsink داره بياد!؟

احمد رضا عزیز اگر هم بیاد به قیمت بالا میاد فعلا و مدتی طول میکشه قیمت نرمال بشه;)

آخرین ویرایش:
رضا جان درايوت بدرد كسي نميخوره اگه Backup نداشته باشي
من دربدر دنبال لنزم فقط خود لنز يعني شاستيشو نميخوام چند ؟ ( چند وقت استفاده ميكردي

رضا جان درايوت بدرد كسي نميخوره اگه Backup نداشته باشي
من دربدر دنبال لنزم فقط خود لنز يعني شاستيشو نميخوام چند ؟ ( چند وقت استفاده ميكردي

من هر 2 روز نیم ساعت بعضی وقت ها هم تا 1 هفته بازی نمیکردم فقط کامل میدم با شاسی :(

رضا جون بدون خفن ناراحت شدم
به قران دستگاه خودم 3 چراغ ميشد اينقدر ناراحت نميشدم
انشا الله خدا يك نو وتوپشو برات برسونه

درايوت چند ؟؟؟؟؟؟؟

رضا جون بدون خفن ناراحت شدم
به قران دستگاه خودم 3 چراغ ميشد اينقدر ناراحت نميشدم
انشا الله خدا يك نو وتوپشو برات برسونه

درايوت چند ؟؟؟؟؟؟؟

:flowers:

گرفتم J خدا رسوند:biggrin1:

درایو رو شما قیمت بگو ؟

مباركه ولي واي ميستادي از اين HeatSink دار ها ميخردي ( كپي شده)

هنوز مشخص نیست خط تولیدش در ضمن اگر هم بیاد گفتم به قیمت سر سام آور فروخته میشه و هیچ فروشگاهی نمیآید به همون قیمت کنسول قبلی بده ( چون همه حاضر هستن پول خیلی بیشتری بدن اما کنسول مطمئن تری بخرن ) حتی اگه کنسول قبلی بشه 350 مدل پریمیمش! HeatSink دار هم باشه در هر صورت سیستم گرما تولید میکنه و نمیشه گفت قطعا قطعا مشکل حل میشه!

سلام دوستان ها
متاسفانه X360 ما هم مثل خیلی های دیگه دیروز مرحوم شد حالا به نصیحت یکی از دوستان می خوام قطعاتش را بفروشم که شاید بتونم یه کارت گرافیک بخرم. قطعاتش هم شامل کابل Hdtv، دسته بیسیم،هارد و فن هستش هر کی خواست بهم پیغام خصوصی بده تا سر قیمت با هم توافق کنیم تازه من تو اصفهان هستم
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or