castlevania کاربر سایت Rating - 100% 4 0 0 Jul 17, 2008 #1 سلام دوستان. من یه 360 مرحوم دارم. به جز هاردش بقیه رو میفروشم. به پولش خیلی نیاز دارم واسه همین کلی میفروشم. همه چیزم روش هست. باور کنید دارم مفت میدم و قیمتش خیلی خوبه. هرکی میخره pm بده. تمام قطعاتش هم سالمه(به جز برد)
سلام دوستان. من یه 360 مرحوم دارم. به جز هاردش بقیه رو میفروشم. به پولش خیلی نیاز دارم واسه همین کلی میفروشم. همه چیزم روش هست. باور کنید دارم مفت میدم و قیمتش خیلی خوبه. هرکی میخره pm بده. تمام قطعاتش هم سالمه(به جز برد)
castlevania کاربر سایت Rating - 100% 4 0 0 Jul 23, 2008 #17 برد که فروخته شد. فن کنسول هم همینطور. فقط اینا مونده: هارد کامپوننت کابل شبکه اینا رو کلا میدم 60 تومن باهم.
برد که فروخته شد. فن کنسول هم همینطور. فقط اینا مونده: هارد کامپوننت کابل شبکه اینا رو کلا میدم 60 تومن باهم.
castlevania کاربر سایت Rating - 100% 4 0 0 Jul 24, 2008 #18 قطعات دوستان فرستاده شد. فقط هارد و کامپوننت و کابل شبکه مونده. کسی نمیره؟ کلا باهم میدم 59 تومن.
P persian lad کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 24, 2008 #19 دوستان منم يه ايكس باكس مرحوم دارم تمامي لوازم هم داره فقط چيپ گرافيك مشكل داره ميخوام بفروشم هركي خواست بگه.:biggrin1:
دوستان منم يه ايكس باكس مرحوم دارم تمامي لوازم هم داره فقط چيپ گرافيك مشكل داره ميخوام بفروشم هركي خواست بگه.:biggrin1:
castlevania کاربر سایت Rating - 100% 4 0 0 Jul 26, 2008 #20 کسی هارد وکامپوننت نیاز نداره؟ پی ام بدید حتما باهم کنار میایم.