robofal کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 29, 2007 #1 کسانی که دنباله wifi هستن 1-wifi link دست دو فروشی ماله خودم هست اما می خوام بروشم سالمه زیاد کار نکرده (دلیل فروش:برنامش برای vista هنوزنیمده ) 2-wifi نو چندتا دارم اینها دیگه لازم نسیت کامپوترت روشن باشه خیلی توپه به کسی که بیشترین قیمت رو داد فروخته میشه
کسانی که دنباله wifi هستن 1-wifi link دست دو فروشی ماله خودم هست اما می خوام بروشم سالمه زیاد کار نکرده (دلیل فروش:برنامش برای vista هنوزنیمده ) 2-wifi نو چندتا دارم اینها دیگه لازم نسیت کامپوترت روشن باشه خیلی توپه به کسی که بیشترین قیمت رو داد فروخته میشه
robofal کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 30, 2007 #3 قمیت که هر کس که بیشتر بده به اون می فروشم عکس دستگاه دست دوم راستی از شرکت e-bay خریداری شده اصل توپ مشخصات wifi نو: اون مستقیم میخوره توی مودم adsl دیگه لازم نیست کامپپوتر روشن باشه عکسشم می گیرم قیمت بدین
قمیت که هر کس که بیشتر بده به اون می فروشم عکس دستگاه دست دوم راستی از شرکت e-bay خریداری شده اصل توپ مشخصات wifi نو: اون مستقیم میخوره توی مودم adsl دیگه لازم نیست کامپپوتر روشن باشه عکسشم می گیرم قیمت بدین
robofal کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 1, 2007 #5 یعنی قیمت دست خودت هر چی دوست داشتی بگو اگه قیمت بالا تر نداشتیم می فروشیم به شما
S Seyed کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 2, 2007 #11 سلام اونی که میگی مستقیم به مودم Adsl وصل میشه چنده؟ چطوری به مودم وصل میشه؟
robofal کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 2, 2007 #12 بابا حرفه بدی که نزدم می گم قیمت دست خودتون فقط بی انصافی نگید مستقیم می خوره توی مودم اتوماتیک خودش وصل اگه سوالی داری بگو آخرین ویرایش: Oct 2, 2007
بابا حرفه بدی که نزدم می گم قیمت دست خودتون فقط بی انصافی نگید مستقیم می خوره توی مودم اتوماتیک خودش وصل اگه سوالی داری بگو
zia کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Oct 2, 2007 #13 من که قیمت نوشو ندارم پسر خوب خودت بگو قیمت نوش اینقدره حالا قیمت بدید یعنی فکر کردی اینجوری می تونی گرونتر بفروشی
من که قیمت نوشو ندارم پسر خوب خودت بگو قیمت نوش اینقدره حالا قیمت بدید یعنی فکر کردی اینجوری می تونی گرونتر بفروشی
A Ashi-pc کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 2, 2007 #15 خوب شما حداقل بگو چند خریدی یه قیمت دستمون بیاد