فروش super کامپیوتر حرفه ای با قیمت باور نکردنی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

karim_wii

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
information

DVD WRITER ASUS

DVD ROM PIONER SATA 3

HDD MAXTOR 250 GIGA SATA 3

CPU AMD ATHOLON 64 X2 DUO CORE 4400 PLUS

RAM 4 GIGA

MOTHER BOARD GIGA WITH 1394 ONBOARD

THIS MOTHER BOAR PROFSONAL FOR GAMER

DVBS SKYSTAR 2 VER.2.8A

TV AND CAPTURE CARD MSI PROFSIONAL

VGA GFORCE ONBOARD REAL GRAFIC 256 TESTET OK

TAMAME GHATEAT 3 SAL GARANTE DARAN VA HANOZ RO SYSTEM HAM NASB NASHODAND

IN SYSTEM MAL DOSTAME AGHAR KASE MIKHAD GHEYMAT PISHNAHADE RO BEDE

واقعا متاسفم .
ادب خوب چيزيه .
شعور هم چيز بدي نيست .
بعضي ها تو اين سايت منتظرن يكي يه چيزي بخواد بفروشه و بعدش ميان الكي چونه ميزنن بدون اينكه قصد خريد داشته باشن . يا اينكه پول تو جيبشون نيست و ميان به اين علت كه شايد مفتي صاحب چيزي بشن.
اينجا اسمش بازارچه هست نه كميته ي امداد .
من خودم چيزهاي زيادي از كنسول گرفته تا دي وي دي رايتر و... از طريق بازارچه فروختم و با اينجور افراد هم برخورد كردم
الان هم از روي تجربه ميگم : كسي كه قصد خريد داشته باشه و دنبال اون چيز باشه با اشتياق مياد و ميخره و الكي چونه نميزنه .
GOOD LUCK

من اسم سی پی یو رو زدم duo به اشتباهی ... ولی در اصل dual core 4400+

شرمنده اشتباه شد

dvd rom pioneer و hdd 250 هر دو sata 3 میباشند

اسم cpu رو اشتباه نوشتی Duo برای اینتل به کار میره ! فقط هم به مین های با سوکت AMD نصب میشه !!

غیر بقیه ی اشتباهات تایپی - شما میدونی به چی میگن سوپرکامپیوتر؟!! ;)

نه نمیدونم فقط شما میدونی :laughing:

بنده خدا ما اینجا کنار دبی هستیم امروز اعلام کنن فلان cpu یا هر چیز دیگه امده فرداش سفارش دادم برام اوردن

الان هم سیستم خودم cpu 8800 نصب هست با گرافیک 2 و رم 8 گیگ به این میگن سوپر کامپیوتر درسته ؟ اون وقت شما میخوای با 450000 تومن سیستم منو بخری :cheesygri

آخرین ویرایش:
واقعا متاسفم .
ادب خوب چيزيه .
شعور هم چيز بدي نيست .
بعضي ها تو اين سايت منتظرن يكي يه چيزي بخواد بفروشه و بعدش ميان الكي چونه ميزنن بدون اينكه قصد خريد داشته باشن . يا اينكه پول تو جيبشون نيست و ميان به اين علت كه شايد مفتي صاحب چيزي بشن.
اينجا اسمش بازارچه هست نه كميته ي امداد .
من خودم چيزهاي زيادي از كنسول گرفته تا دي وي دي رايتر و... از طريق بازارچه فروختم و با اينجور افراد هم برخورد كردم
الان هم از روي تجربه ميگم : كسي كه قصد خريد داشته باشه و دنبال اون چيز باشه با اشتياق مياد و ميخره و الكي چونه نميزنه .
GOOD LUCK

عزیزم منظورت منم؟!
اولا احترامتو نگه دار.
دوما سیستمم من توی پروفایل اکس فایرم هست...اومدم غیر مستقیم متوجهش کنم نشد;)

توی کاری هم که بهت ربطی نداره دخالتی نکن.
واقعا تو قرن 21 برات ....

خودت خیال میکنی خدای کامپیوتری :laughing:

اره داداش ساتا 3 هست ندییدی تا حالا 68 تومن پول پاش دادم در صورتی که یه دی وی دی رایتر 32000 تومن هست الان

هارد هم ساتا 3 هست 100 تاش هم بخوای برات میارم

رم هم کینگ مکس هست بیس 800

گرافیک این مین برد بازی کال اف دیوتی رو به خوبی میشه بازی کرد بدون مشکل خروجی dvi هم داره ورودی 1394 هم داره مارکش هم نمیگم بهت تا کف کنی :mad:

در ضمن فارسی رو پاس بدار تو ایران هستی داداش تو ایران به پروفسونال میگن حرفه ای :p

بخوام بفروشمم به شما نمیفروشم
این سیستم فقط واسه تست نصب شده همین

تکی هم به هیچ .... نمیفروشم

اقایان x . y . که یه نفر یه پست میده 100 تا تشکر میزنید زیر پیامش پیام منم امادست
اون ساتا 2 هست...اون که میبینی زده 3.0GB/s چیز دیگست;)

اونم پروفسونال نیستو پروفشنال هست و املاشم اینطوریه اقای خارجی: Professional
همون بیس 800! بیس یعنی پایه;):laughing:

اونم کال او دیوتی هست...مدلش هم نگو! میدونی چرا نمیگی؟چون هنوز بلد نیستی جنست رو بفروشی و به همین دلیل تاپیکت رو تخته میکنم.
تورو خدا بیا به من بفروش! همینم مونده با 8800GT بیام مین و کارت گرافیک حفن شما رو ببرم:laughing: یعنی واقعا نفهمدید اون پستم جنبه ی طنر داشت؟!:laughing:

سیستم از کارتون در بیاد میشه دست دوم! تست بشه یعنی دست دوم...TESTET:laughing:

تاپیکت رو میبندم...هر وقت اومدی درست تاپیک زدی و مشخصات رو دقیق گفتی میذارم باز بمونه...در غیر این صورت هر تاپیکی بزنی میبندمش...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or