M4JiD کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 20, 2011 #1 اسم: StarCraft 2 ریجن: اروپا. وضعیت: اکبند اما متوجه شدم تو بار بالای قاب بازی یه شکستگی داره. ارسال به: کلیه ی شهرهای کشور. هزینه ی پست: با خریدار. تخفیف: - قیمت پایه: 70 تومن. توضیح: 5شنبه ها بازی رو پست میکنم. عکس:
اسم: StarCraft 2 ریجن: اروپا. وضعیت: اکبند اما متوجه شدم تو بار بالای قاب بازی یه شکستگی داره. ارسال به: کلیه ی شهرهای کشور. هزینه ی پست: با خریدار. تخفیف: - قیمت پایه: 70 تومن. توضیح: 5شنبه ها بازی رو پست میکنم. عکس:
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Rating - 100% 5 0 0 Oct 22, 2011 #3 قیمتت بالاست عزیز .قیمت درست معقول بده بخریم در ضمن یه عکس از خود CD هم بزار از دو طرف مرسی
M4JiD کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 22, 2011 #5 قیمتت بالاست عزیز .قیمت درست معقول بده بخریم در ضمن یه عکس از خود CD هم بزار از دو طرف مرسی بیشتر... سلام شرکت دی سی الان بازی رو میاره 85 تومن.ماله منم اکبنده.منم 15 تومن کم کردم و فکر می کنم قیمت معقولی باشه. برا عکس از دیسک هم چون بازی اکبنده و هنوز سفلون رو باز نکردم نمی تونم عکس بندازم.
قیمتت بالاست عزیز .قیمت درست معقول بده بخریم در ضمن یه عکس از خود CD هم بزار از دو طرف مرسی بیشتر... سلام شرکت دی سی الان بازی رو میاره 85 تومن.ماله منم اکبنده.منم 15 تومن کم کردم و فکر می کنم قیمت معقولی باشه. برا عکس از دیسک هم چون بازی اکبنده و هنوز سفلون رو باز نکردم نمی تونم عکس بندازم.
Scαrface Aspect of Life کاربر سایت Rating - 100% 60 0 0 Oct 27, 2011 #12 نوشته شده توسط frenzy: من 50 خريدارم بیشتر... خواب دیدی خیر باشه ... فارسی گفت سریال بازی رو 60-70 تومن میفروشن شما میگی 50 تومن ریتیل رو میخری ؟
نوشته شده توسط frenzy: من 50 خريدارم بیشتر... خواب دیدی خیر باشه ... فارسی گفت سریال بازی رو 60-70 تومن میفروشن شما میگی 50 تومن ریتیل رو میخری ؟
M4JiD کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 27, 2011 #13 الان سایت game-ir.com سریال بازی رو 67 میفروشه شرکت dc هم ریتیل بازی رو 85 میفروشه اینا رو گفتم که دیگه قیمت پرت ندید. با تشکر
الان سایت game-ir.com سریال بازی رو 67 میفروشه شرکت dc هم ریتیل بازی رو 85 میفروشه اینا رو گفتم که دیگه قیمت پرت ندید. با تشکر
farhad23 کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Oct 28, 2011 #15 یه عکس از این شکستگی که می گی بذار رفیق ما که نمی دونیم چه جوریه