فروش Samsung M8910 Pixon 12 کارکرده در حد نو با قیمت استثنایی...

loneleon

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
این گوشی رو حدود 10 ماه پیش خریدم... گوشی کاملا سالمه. هیچ خط خشی نه روی lcd هست نه پشتش.

تمام وسایل همراه ( از جمله کیف گوشی و...) سالم و موجود هستند.

از مشخصات این گوشی یکی دوربین 12 megaPixel فوق العاده اش و دیگری صفحه نمایش Amoled و رزولیشن 800x480 و Wifi و....

قیمت گوشی با این مشخصات بسیار عالی است.

قیمت : 205000 تومن.

اگه سوالی داشتید همینجا مطرح کنید.

لینک نقد فارسی کامل در Gsm.ir

لینک مشخصات کامل در GSMArena

Attachments

• IMG_20111010_000843.jpg
    IMG_20111010_000843.jpg
    62.7 KB · مشاهده: 37
  • IMG_20111010_000837.jpg
    IMG_20111010_000837.jpg
    62.6 KB · مشاهده: 51
  • IMG_20111010_000651.jpg
    IMG_20111010_000651.jpg
    69.3 KB · مشاهده: 43
آخرین ویرایش:
این قیمت برای این مدل گوشی ها زیاده جون اصلا سیستم عامل نداره 12مگا پیکسل تو فیلم برداری به اندازه یه دوربین3.2هم کیفیت نداره البته تواین گوشی بهترین گوشی های سامسونگ قبل از گالگسی سری ویو سامسونگه با سیستم عامل بادا که الان تمام گوشیهای ویو به سیستم عامل بادا2 اپدیت شدن سری ویو بهترین سیستم عامل بعد از اندروید شناخته شده

این قیمت برای این مدل گوشی ها زیاده جون اصلا سیستم عامل نداره 12مگا پیکسل تو فیلم برداری به اندازه یه دوربین3.2هم کیفیت نداره البته تواین گوشی بهترین گوشی های سامسونگ قبل از گالگسی سری ویو سامسونگه با سیستم عامل بادا که الان تمام گوشیهای ویو به سیستم عامل بادا2 اپدیت شدن سری ویو بهترین سیستم عامل بعد از اندروید شناخته شده
که چی مثلا الان؟!!!! اطلاعات عمومی بود اینا؟!!! واسه خرید گوشی های بعدیم وقت دارین که یه مشاوره به من بدین؟!!!

آقا اطلاعات نداری چرا تاپیک ملت رو خراب می کنی؟ مگه مگاپیکسله عکس به کیفیت فیلم ربط داره؟ بعدش هم منم این گوشی رو دارم ، کیفیت فیلماش انقدر بالاس که مموری کم میارم همیشه....

مگه اینجا تاپیک ارزش سنجیه ؟ وقتی نمی خواید بخرید واسه چی پست میدید ؟ مثه اینکه همه عادت کردن تو بازارچه بز خری کنن .... آقا من اگه قرار باشه ضرر کنم که نمی فروشم. قیمت به نظر من منصفانه است هر کی بخواد میگه به من ، منم قیمت اخرو می گم... به تو نمی فروشم ASG2

دوست عزيز تاپيك نظر سنجي نيست اما قيمتتون بيشتره !!! منم انصراف دادم و هيچ وقت به اين گوشي بيشتر از 190 نميدم كه پشيمون بشم اگه اين قيمت بيرون ميخوانش بده بره .

دوست عزيز تاپيك نظر سنجي نيست اما قيمتتون بيشتره !!! منم انصراف دادم و هيچ وقت به اين گوشي بيشتر از 190 نميدم كه پشيمون بشم اگه اين قيمت بيرون ميخوانش بده بره .

آقا بابت اسپم معذرت میخوام اما این کابر ASG2 کلا مثل اینکه فقط دنبال بزخری هستش اصلا خریدار هم نیست فقط میاد یه پست میده که بزنه سر مال این و اون آخر سر هم به ریش دیگران بخنده گفتم حواستون به این آدم باشه قیمتت گوشیت هم به نظرم خوبه البته خودم xperia دارم وگرنه میخریدم این گوشی

خب مگه من مجبورت کردم بیای بخری؟ خب بیشتر از 190 بابت این گوشی نده که بعدا هم پشیمون نشی!

آقا بابت اسپم معذرت میخوام اما این کابر ASG2 کلا مثل اینکه فقط دنبال بزخری هستش اصلا خریدار هم نیست فقط میاد یه پست میده که بزنه سر مال این و اون آخر سر هم به ریش دیگران بخنده گفتم حواستون به این آدم باشه قیمتت گوشیت هم به نظرم خوبه البته خودم xperia دارم وگرنه میخریدم این گوشی

آره داش الان پستش تو تاپیک شما رو هم دیدم! فقط میاد یه چی میپرونه و میره....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or