فروش Psp ورژن 1.5 آکبند اصل ژاپن و xbox360

soroush

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام :bye:
من از میهمانای قدیمی این سایتم و همیشه مطالبی که در مورد psp بوده رو خوندم و کلی از این طریق کاسب شدم :bash: و از اول دنبال راهی برای خرید و فروش psp های 1.5 اصل با قیمتی که نه شما جیز بشین :) نه ما کباب:-" شما رو به psp برسونم )همونطور که خیلی های دیگه رو psp دار کردم ( البته دیگه آکبندش سخت گیر میاد :(( )
من از همون اوایل که psp اومد یکی داشتم:cool: (البته آلان ندارم) تا الانم 24 تا psp 1.5 فروختم ........الانم که میبینم بچه ها اینقدر دنبال 1.5 psp هستن و ملت هم از این موقعیت دارن سوء استفاده میکنند :devil: میخوام بگم من یه 3 تایی psp 1.5 دارم که با قیمت خیلی خوبی میتونم در اختیار بچه های فروم بزارم :angel:(از اونجایی که من کلا به اصل تعداد بالا و سود کم و مشتری مداری اعتقاد دارم مطمئنم مشتری xbox های من هم میشین گرچه ps3 .................) خوب کجا بودیم:-" آها میخواستم فقط بگم ps3 هم اگه بیییییییییییییاد من 2 ماه بعدش با قیمت خوب انشاالله میارم :-"
سخن آخر : چون چنتایی بیشتر ندارم و در ضمن مثل بعضیا دنبال فروش 500 و 400 هزارتومنی اینا هم نیستم همونطوری که اون چنتایی رو هم که فروختم بسیار , قیمت مناسبی بهشون دادم در ضمن اینا از کارخونه ژاپنی 1.5 هستن و الانم قصد دارم هر کی هر چقدر براش صرف میکونه همون قیمتو بگه (یه جور مزایده فقیر بیچارها) :)

آخرین ویرایش:
با 100 تومان 1000 تومان خرید کنی....سروش

در مورد xbox 360 باید بگم که پرمیوم و دارای هولوگرام اطمینان با مارک hemera هستش!
و برق اون مستقیم و در دو نوع pal , ntsc ( بعد از ماه فوریه ) یکسال گارانتی و ....
من همونطور که قبلا گفتم اینجور نیست که فقط یه جنسو بیارمو بدم دست ملت بعد هیچی ازش ندونم , بلکه قبلش خودمو حسابی از اطلاعاتش غرق میکونم , البته این گفته من خدایی نکرده حمل بر خودستایی نشه ....(ما کوچیک همه استادای پر ستارمون هم هستیم. )
در مورد قیمت بسته به اینکه چنتا بخواین و بازی چنتا بردارین و مشتری قدیم باشیو و گارانتی بخوایو اینا فرق می کونه
راستی اینا به عنوان تبلیغ نیست , چون اسمی و چیزی ذکر نکردم در ضمن من کارم IT .
قیمت بین 455 تا 485 متغیرهستش!!! بازیها 45 تا 65 !!!
در مورد کپی خور شدن شایعات زیاده و ادعاهها بسیاره.... اما چنتا مد چیپ ساختن که فقط بازی های محدودی رو اجرا میکونه و تا زمانی که قطعی همه رو یا حداقل 60 - 70 تا بازی توپ بازارو ساپورت نکنه که میشه جریان مد چیپ PS2 , حالا که حرف به اینجا رسید بد نیست بدونین این FAKE که همتون ازش مینالید دلیل داره ....
در ادامه هنوز چیز خوبی که خودم به شخصه به دوستانم (که شما باشید) پیشنهاد کنم نیامده.البته صحبتهایی در مورد کپی شدن گسترده بازی های xbox360 در چین مطرح شده!!:bash::bash:

موفق و پیروز باشین
با 100 تومان 1000 تومان خرید کنید...TM

آخرین ویرایش:
درود :)
از اونجایی که انتظاراتم از بابت فروش psp ها برآورده شده :love: به اونایی که از من psp خریدن و یا در مزایده psp قیمت دادن و احتمالا قصد خرید xbox360 را هم دارند و همبنطور اونایی که xbox میخوان اما کپی خورشو ! پیشنهاد میکنم در صورتی که طالب xbox هستن و مایلند xbox 360 رو هم همراه با psp خریداری گنند , برای من پیغام بزارند تا هم از تخفیف ویژه استفاده کنند هم از اشانتیونی که برای اونا در نظر گرفتم .
در ضمن در صورتی که در خواست برای psp و xbox 360 در یک شهرستان بیش از 3 مورد باشد
معامله به صورت حضوری در مرکز آن استان انجام میشود.:)

با تشکر

سروش

آخرین ویرایش:
اول:خوب پست و بخون بعد .....
دوم: اون پست و زدم که اگه 3 نفر تو فلان جا بودن جنسشونو 3روزه...... حضوری .....یکی رو بفرستم بشون بده ....از این بهتر!:eek:

تهرانیا تو محل تحویل داده میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or