فروش Psp ورژن 1.5 آکبند اصل ژاپن و xbox360

soroush

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام :bye:
من از میهمانای قدیمی این سایتم و همیشه مطالبی که در مورد psp بوده رو خوندم و کلی از این طریق کاسب شدم :bash: و از اول دنبال راهی برای خرید و فروش psp های 1.5 اصل با قیمتی که نه شما جیز بشین :) نه ما کباب:-" شما رو به psp برسونم )همونطور که خیلی های دیگه رو psp دار کردم ( البته دیگه آکبندش سخت گیر میاد :(( )
من از همون اوایل که psp اومد یکی داشتم:cool: (البته آلان ندارم) تا الانم 24 تا psp 1.5 فروختم ........الانم که میبینم بچه ها اینقدر دنبال 1.5 psp هستن و ملت هم از این موقعیت دارن سوء استفاده میکنند :devil: میخوام بگم من یه 3 تایی psp 1.5 دارم که با قیمت خیلی خوبی میتونم در اختیار بچه های فروم بزارم :angel:(از اونجایی که من کلا به اصل تعداد بالا و سود کم و مشتری مداری اعتقاد دارم مطمئنم مشتری xbox های من هم میشین گرچه ps3 .................) خوب کجا بودیم:-" آها میخواستم فقط بگم ps3 هم اگه بیییییییییییییاد من 2 ماه بعدش با قیمت خوب انشاالله میارم :-"
سخن آخر : چون چنتایی بیشتر ندارم و در ضمن مثل بعضیا دنبال فروش 500 و 400 هزارتومنی اینا هم نیستم همونطوری که اون چنتایی رو هم که فروختم بسیار , قیمت مناسبی بهشون دادم در ضمن اینا از کارخونه ژاپنی 1.5 هستن و الانم قصد دارم هر کی هر چقدر براش صرف میکونه همون قیمتو بگه (یه جور مزایده فقیر بیچارها) :)

آخرین ویرایش:
:)
دوستانی که بجای دادن قیمت پیشنهادی خودشون , هی مرتب پیغام میزارن و قیمت از من میخوان باید در خواندن پست ها دقت بیشتری داشته باشند ....چون این یک مزایده هستش که هرکس با توجه به قیمت بازار psp 1.5 اصل وxbox360 , پرمیموم اروپا قیمت معقول خودش رو میزاره دیگه هم در مورد قیمت سوال نکنید :angel: (بلکه منصف باشید):) در ضمن فروش 1 عدد از این کنسول در تهران به غیر اعضا تایید میشه! (همکارم فروخت...من نامردی نکردم :-" )

در مورد سوال شما دوست خوبم من همینجا بگم که دیگه کسی سوال نکنه به هیچ وجهی جنس دست دوم کار نمیکنم (نمیخرم) بلکه اگه کسی خواست جنس دست دوم بخره یا بفروشه ...بهش خریدار یا فروشنده معرفی میکنم .

هم از اروپا موجود هست هم از امریکا (البته مدل آمریکایی با آداپتوره).(قیمتاشم فرق میکنه)

در ضمن اگه کسی در ضمینه خرید و فروش میتونه همکاری کنه سریع اعلام کنه ....
از اینکه فروش psp , xbox360 رو توی اینترنت مطرح کردم ....خیلی راضیم:love:
بازم از همه دوستانی که لطف کردن قیمت دادن با اینکه ممکنه شرمندشون بشم:blushing: ....تشکر میکنم

سروش

آخرین ویرایش:
سلام :bye:
من از میهمانای قدیمی این سایتم و همیشه مطالبی که در مورد psp بوده رو خوندم و کلی از این طریق کاسب شدم :bash: و از اول دنبال راهی برای خرید و فروش psp های 1.5 اصل با قیمتی که نه شما جیز بشین :) نه ما کباب:-" شما رو به psp برسونم )همونطور که خیلی های دیگه رو psp دار کردم ( البته دیگه آکبندش سخت گیر میاد :(( )
من از همون اوایل که psp اومد یکی داشتم:cool: (البته آلان ندارم) تا الانم 24 تا psp 1.5 فروختم ........الانم که میبینم بچه ها اینقدر دنبال 1.5 psp هستن و ملت هم از این موقعیت دارن سوء استفاده میکنند :devil: میخوام بگم من یه 3 تایی psp 1.5 دارم که با قیمت خیلی خوبی میتونم در اختیار بچه های فروم بزارم :angel:(از اونجایی که من کلا به اصل تعداد بالا و سود کم و مشتری مداری اعتقاد دارم مطمئنم مشتری xbox های من هم میشین گرچه ps3 .................) خوب کجا بودیم:-" آها میخواستم فقط بگم ps3 هم اگه بیییییییییییییاد من 2 ماه بعدش با قیمت خوب انشاالله میارم :-"
سخن آخر : چون چنتایی بیشتر ندارم و در ضمن مثل بعضیا دنبال فروش 500 و 400 هزارتومنی اینا هم نیستم همونطوری که اون چنتایی رو هم که فروختم بسیار , قیمت مناسبی بهشون دادم در ضمن اینا از کارخونه ژاپنی 1.5 هستن و الانم قصد دارم هر کی هر چقدر براش صرف میکونه همون قیمتو بگه (یه جور مزایده فقیر بیچارها) :)

شاید قیمتی که برای ما بصرفه برای تو نصرفه؟ پس بهتره اول شما میزان صرفتو بگی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or