فروش psp سالم با لوازم کامل

jack sparrows

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
با سلام

یه دونه psp دارم که واقعا سالم هست و خط خشم نداره تمیز تمیز نه تا حالا زمین خورده نه بریک شده کاملا سالم هست و به شرط سالم بودن میفروشمش دلیل فروششم اینه که الان پول لازم شدم دارم اتیش به وسایلم میزنم حتی ps2 ام رو فروختم خلاصه اصلا دلیل فروشش خرابی یا مشکل دستگاه نیست لوازمش هم زیر لیست می کنم :

1-رم 2GB اصل سونی

2- کابل USB

3-هدفون کریتیو اصل که 10تومن خودم بالاش پول دادم (از مال خودش کیفیت صداش بیشتره)

4-کیف اورجینال خود دستگاه با بند (همونی که تو ولیو ها هست)

5-نزدیک 50 تا بازی کامل و کلی برنامه بدرد بخور و تم (بازی جدیدا رم دارم SF:LS , GOW ,....)

لطفا کسانی که واقعا خریدارن پست بزنن و علکی نیان یه چیزی بپرونن بعد برن قیمتم به صورت مناقصه ای هست هرکی بیشتر گفت مال اون هست برای قیمت پایه هم فکر کنم 150 مناسب باشه

به بین من اینو از نمایندگی سونی 60 تومن خریدم الان هم اگه بری اون جا می بینی همش 10 تومن کمتر شده یعنی 50 تومن پس مطمعن باش اصله منم که گفتم با تضمین میدم حالا میل خودته منم اصرار ندارم چون خودم قبلا کلی پول دادم بابتش

خوب دوست عزیز می دونم کلی پول دادی اما چند وقته که کار می کنه و با گارانتی و آداپتور و جعبه و وضعیو !هستش دیگه
من این قیمت را می دم چون که نوش الا ن 20 تومن هست من بالاتر از 20 تومن به هیچ عنوان بر نمی دارم البته بای یکی از دوستانم مشورت کنم ببینم اون چی می گه
شما کجاب تهران هستی ؟

خوب دوست عزیز می دونم کلی پول دادی اما چند وقته که کار می کنه و با گارانتی و آداپتور و جعبه و وضعیو !هستش دیگه
زیاد نیست 4-5 ماه بله ولیو هست با Umd دمو که فقط 15 تا پول همینه دستگاهم کامل کامل هست با هرچی که تو جعبه ولیو هست
شما کجاب تهران هستی ؟
شرق تهران

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or