فروش Psp با کلی وسایل

Decalist

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام....

دوستان من یک عدد پی اس پی دارم که کپی خور شده هست و یک مموری 2 گیگ هم داره و ی بازی اصل هم داره + تعداد زیادی بازی کپی .... حالا میخوام بفروشم کسانی که خریدار هستند قیمت خودشون رو بگن اگر خوب بود من بهشون میدم ! (آخه من الان قیمت رو ندارم ) این رو هم بگم دستگاه بسیار سالم هست و هیچ خشی نداره ....

آخرین ویرایش:
سلام....

دوستان من یک عدد پی اس پی دارم که کپی خور شده هست و یک مموری 2 گیگ هم داره و ی بازی اصل هم داره + تعداد زیادی بازی کپی .... حالا میخوام بفروشم کسانی که خریدار هستند قیمت خودشون رو بگن اگر خوب بود من بهشون میدم ! (آخه من الان قیمت رو ندارم ) این رو هم بگم دستگاه بسیار سالم هست و هیچ خشی نداره ....
سلام
نگفتی دستگاه چه پکیه؟
رنگ دستگاه
چند وقته خریدی؟
تا وقتی که اینا رو نگی نمیشه قیمت داد
راستی وسایل دستگاه چیه؟

دستگاه همون پکی هست که فقط خود دستگاه هست + شار÷ر ! رنگ مشکی هست ... 6 ماهی فکر کنم میشه که خریدمش .... من کلا توی این چند وقت بیشتر از 10 ساعت باهاش بازی نکردم .... فقط باهاش موزیک گوش دادم.... ا

سلام....

قیمت pspیت بیشتر از اینا نیست چون اولا بیسک (پکش)دوما هیچی نداره به جز خودش رمتم که معلوم نیست اصل باشه (نگفتی)
راستی یه سوالم برام پیش اومد تو چطور تو 6 ماه وکلیم بازی کپی به قول خودت بیشتر از 10 ساعت بازی نکردی:-"
:confused::eek::evil:/:):laughing::cheesygri

قیمت pspیت بیشتر از اینا نیست چون اولا بیسک (پکش)دوما هیچی نداره به جز خودش رمتم که معلوم نیست اصل باشه (نگفتی)
راستی یه سوالم برام پیش اومد تو چطور تو 6 ماه وکلیم بازی کپی به قول خودت بیشتر از 10 ساعت بازی نکردی:-"
:confused::eek::evil:/:):laughing::cheesygri

به خاطر اینکه من 360 دارم ! و همش اونرو بازی میکنم ! رمم میتونی بیای و ببنینی که اصل هست....;) بعدشم فکتو ببند ...

سلام دوستان
Decalist جان چرا ناراحت میشی اون که نمیدونست تو فقط با360 بازی میکنی.:)
حالا بگو چند میفروشی.خودت یه قیمت خوب بده;)

به جون مادرم من الان قیمت رو ندارن ! :biggrin1: اگر میشه شما ی قیمت بازار به من بده..;) چون من الان نمیدونم اصلا پی اس پی نو چند هست !;)

منم قیمت ندارم.:laughing:
هیچکس پیدا نمیشه بیاد یه قیمت بده به ما!!
اگه کسی قیمت داره بگه;)
هم قیمت نو و هم کار کرده رو بدید لطفا.:biggrin1:

یک عدد PSP Value Packبا 6 ماه کارکرد سالم و بسیار تمیز در حد نو به فروش میرسد . دارای 5 عدد DVD بازی به همراه 1 عدد UMD ا Davinchi Code . در ضمن دستگاه از سری PSP1004 بوده و دارای سیستم عامل ورژن 3.40 oe_a بوده که قابلیت اجرای همه ی بازی های کپی را دارد . با مموری 2 GIG سونی اصل . پول لازمم وگرنه به هیچ وجه این تکنولوژی خفن رو نمی فروختم
قیمت پایه 150 تومان

یک عدد PSP Value Packبا 6 ماه کارکرد سالم و بسیار تمیز در حد نو به فروش میرسد . دارای 5 عدد DVD بازی به همراه 1 عدد UMD ا Davinchi Code . در ضمن دستگاه از سری PSP1004 بوده و دارای سیستم عامل ورژن 3.40 oe_a بوده که قابلیت اجرای همه ی بازی های کپی را دارد . با مموری 2 GIG سونی اصل . پول لازمم وگرنه به هیچ وجه این تکنولوژی خفن رو نمی فروختم
قیمت پایه 150 تومان

اخه کجای پی اس پی تکنولو÷ی خفن هست !؟ بعدشم شما لطف کن ی تاپیک دیگه برای خودت بزن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or