فروش ps3+mgs4 با قيمت مناسب (در حد)

• Thread starter Thread starter teoman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

teoman

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
بچه ها من يه ps3 40 gig گرفتم از شادي تاريخ 87.1.25
با دو بازي f1 , mgs4 و يك كابل dvi به hdmi
430000 تومن ميفروشم (با فاكتور خريد خودم) انصافا بجز اين دو تا بازي اين دستگاه بدبخت من رنگ هيچ بازي ديگه اي رو نديده :cheesygri و انصافا با توجه به تاريخش زمان زيادي كارنكرده
دليل فروشم تابلو ديگه :cheesygri بي پولي من تهرانم اگه كسي خواست بگه

دوستان پرسیده بودن توی اون بلوریه چیه(ایشالا با این پست 5 تایی میشم:cheesygri): 3 تا بازی در حد دمو که می تونید تا یه جاییشو بازی کنید: MotorStorm, Ninja Gaiden Sigma, Ridge Racer7
به علاوه تریلر 5-6 تا بازی به صورت HD مثل GTA IV, oblivion,...

دوستان پرسیده بودن توی اون بلوریه چیه(ایشالا با این پست 5 تایی میشم:cheesygri): 3 تا بازی در حد دمو که می تونید تا یه جاییشو بازی کنید: MotorStorm, Ninja Gaiden Sigma, Ridge Racer7
به علاوه تریلر 5-6 تا بازی به صورت HD مثل GTA IV, oblivion,...
فقط قسط فروش ps3 رو داری؟
یا تعویض هم میکنی؟

بچه ها من يه ps3 40 gig گرفتم از شادي تاريخ 87.1.25
با دو بازي f1 , mgs4 و يك كابل dvi به hdmi
430000 تومن ميفروشم (با فاكتور خريد خودم) انصافا بجز اين دو تا بازي اين دستگاه بدبخت من رنگ هيچ بازي ديگه اي رو نديده :cheesygri و انصافا با توجه به تاريخش زمان زيادي كارنكرده
دليل فروشم تابلو ديگه :cheesygri بي پولي من تهرانم اگه كسي خواست بگه

:-" متال گیرتو آخرش 40 نقداً خریدارم.

شانس که نیست که، حالا که قصد فروش دارم PS3 شده دراکولا :confused:،
به هر حال من قصد فروش دارم اونم فوری، چون 5 شنبه همین هفته (6/28) میام تهران و اگر تا قبل از این موقع کسی پیشنهاد نده، بعد از اون یکم سخت میشه واسم که دوباره برگردم و PS3 رو بیارم. :blink1:

آقا اینقدر گرون میخری ورشکست نشی:biggrin1:
بچه ها یه کم منصف باشید فکر کنید خودتون دارید مالتون رو میفروشید;)

عزیز دلم کسی مفت ازش نمی خواد که اینطوری ....
خودت می بینی و می دونی که بازی PS3 تا نو هست گرونه وگرنه خود من 4 تا بازی دست دوم اما خیلی سالم مثل : گنجی ، فالکلوره ، آنچارتد ، هیونلی اسورد رو 110 خریدم
حالا میل خودشه خواست بگه منم مشتریشم

فروش يا تعويض ...

سلام دوستان من يك عدد دستگاه پلي استيشن 3 با هارد 40 و اخرين ابديت با 3 عدد بازي دارم . به بالا ترين قيمت پيشنهادي ميدم يا با ايكس باكس الايت با مادربرد سري فالكون 2008 عوض ميكنم . با تشكر با اين شماره تماس بگيريد : رضا 09124153478

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or