فروش ps3+mgs4 با قيمت مناسب (در حد)

• Thread starter Thread starter teoman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

teoman

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
بچه ها من يه ps3 40 gig گرفتم از شادي تاريخ 87.1.25
با دو بازي f1 , mgs4 و يك كابل dvi به hdmi
430000 تومن ميفروشم (با فاكتور خريد خودم) انصافا بجز اين دو تا بازي اين دستگاه بدبخت من رنگ هيچ بازي ديگه اي رو نديده :cheesygri و انصافا با توجه به تاريخش زمان زيادي كارنكرده
دليل فروشم تابلو ديگه :cheesygri بي پولي من تهرانم اگه كسي خواست بگه

بچه ها من يه ps3 40 gig گرفتم از شادي تاريخ 87.1.25
با دو بازي f1 , mgs4 و يك كابل dvi به hdmi
430000 تومن ميفروشم (با فاكتور خريد خودم) انصافا بجز اين دو تا بازي اين دستگاه بدبخت من رنگ هيچ بازي ديگه اي رو نديده :cheesygri و انصافا با توجه به تاريخش زمان زيادي كارنكرده
دليل فروشم تابلو ديگه :cheesygri بي پولي من تهرانم اگه كسي خواست بگه

سلام دوست عزیز
من روی PS3 زیاد مطالعه ندارم ولی می خواستم بدونم روی دستگاهت پورت USB هست یا نه؟
اگه باشه من 400 نقد می خوام. لطفاً برام پیام خصوصی بزن .

منم می فروشم

منم یه PS3 40GB دارم، اصلا اولشم فقط بخاطر MGS4 خریدمش، کلا 4 بار بازیو تموم کردم و الان دیگه کاریش ندارم، زمان خریدشم 15/4/87 بوده. الانم می خوام برم دانشگاه دیگه بدردم نمی خوره. یه BluRay دموی مجله Playstation اصلی انگلیس هم روش دارم :cheesygri. می فروشم 420

منم یه PS3 40GB دارم، اصلا اولشم فقط بخاطر MGS4 خریدمش، کلا 4 بار بازیو تموم کردم و الان دیگه کاریش ندارم، زمان خریدشم 15/4/87 بوده. الانم می خوام برم دانشگاه دیگه بدردم نمی خوره. یه BluRay دموی مجله Playstation اصلی انگلیس هم روش دارم :cheesygri. می فروشم 420

سلام دوست من ريجنش چيه ؟
GOOD LUCK

کسی نیست؟ PS3 به این تمیزی پیدا نمیشه ها:)، من گفتم، بعد لطف کنید همینجا پیشنهاد بدید، من هنوز تعداد پستام انگار اونقدر نیست که بتونم جواب pm ها رو بدم(سایت نمیزاره)... ببخشید دیگه :blushing::blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or