فروش ps3 60 gig

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

iwes

کاربر سایت
Rating - 100%
10   0   0
سلام
من یه ps3 60 گیگ دارم که میخوام بفروشم هیچ خشی رو دستگاه نیست به جز بلوری هیچی روی دستگاه ننداخنم بهدشم حدود 130 چهل تومن هم بازی از psn بازی خریدم که تو هاردشه اینا هست:
gt5 proluge full
mk2 full
tekken online full
castelvania:symphony of night
calling all cars
supet stradust hd
pain with all expansion
flow with bundle
lemmings
free:
gt hd
eye creat
yakuza 3 demo
ps3 رو کاملا ضمانت میکنم با خیلی از این بچه های سایت هم معامله کردم و فروختم و ... اگه میخواهید میتونید از چند تا شون مثل : quint-gammer.mohamod2020 va .. بپرسید.دستگاه با بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته میشه دستگاه کاملا تمیزه و ضمانت میشه

vhw2ua.jpg

آخرین ویرایش:
راستی می گی چطور امکانش وجود داره که بازی ها رو از رو هارد انجام داد ؟ مگه میشه ؟
اگه اینجوری باشه که مرض ندارم برم 360 بخرم.. یه نمه توضیح میدی... دمت گرم.. (می دونم جاش اینجا نیست)
فقط بازیایی که از psn دانلود میکنیو میتونی از رو هارد اجرا کنی.
دوست عزیز سلام
لوازم اضافی و علت فروش رو بگین.تا 400 شایدم بالاتر خریدارم.
فکر کنم علت فروش مشکل مالی باشه. آخه از خرید GTA IV هم منصرف شده بود به خاطر مشکلات مالی. درسته؟
-------------
آقا iwes من سفارش دادم از دبی برام 360 بیارن. اگه تا فردا پس فردا نرسید مزاحمت میشم.

مگه دیوونم که هارد رو فرمت کنم:laughing:
بچه ها لطفا هرکی میخواد پست بده بازی های داخش هاردش 150 شده تاحالا فقط یه چیزی بگم ps3 واقعا تمیزه لطفا بچه هایی که نیمخوان اینجا پست ندن چون من مشکل مالی دارم میخوام بدم بره

همین الان برو به تاپیکی که زدم و می خوام پی اس پی مو بفروشم یه نگاه بنداز ببین چه بلایی سرش آوردن.. خب مطمئنا ضرر که باید بکنی. سعی کن باهاشون یکمی راه بیای.

حالا بابا تو رو خدا بگو دیگه.. مردم از موندن تو کف این موضوع:

بازی هایی که از psn دانلود می کنی دمو که نیست ؟ بازی های کامله ؟ چطور یه همچین چیزی ممکنه.. :eek:بابتش پول میدی ؟
اگه اینجوری باشه میشه بازی ها رو از هاردی به هارد دیگه کپی کرد و دیگه دلیلی برای هک و اینجور چیزا نمی مونه. میشه یکمی توضیح بدی منم بفهمم چجوریه ؟

آقا كنسولو شما كي خريدي و لنز دستگاهت وضعيتش چطوريه.
دليلت براي فروش چيه؟

اگه با هم به توافق برسيم، منم خريدارم ازت، فقط اگه دوطرفه راه بيايم.

لطفا کسانی تایپ بدن که پول نقد برای خرید داشته باشند
مخصوصا narsin جان اگر تایپهاتو بررسی کنی می بینی که همه کالا های بچه ها رو می خواستی بخری
و جز خراب کردن قیمت هیچ نقشی ایفا نمی کنی. شخصا ریپرتت رو به مدیریت می دم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or