فروش ps3 160 گیگابایت FAt فوق العاده تمیز

vahid_ba

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام دوستان یک عدد ps3 fat دارم که حدود 4-6 ماه پیش واسم کادو اوردن ورژنش 3.55 هست و کپی خور همراه 2 تا دسته (یه دسته اضافی ) ps3 واقعا تمیزه و خداوکیلی فقط باهاش mortal kombat و killzone 2 بازی شده با اینکه فت ها خیلی زود روش خش میفته اما این جز یکی - دو تا خط کوچیک خط دیگه ای نداره و کاملا تمیزه قیمت هم با دوستان تو همین تاپیک پینهاد بدن و پی ام جواب نمیدم

عکس ها رو ببینید متوجه میشید :

8c7c32f90d25.jpg
51f915c24612.jpg

0fc5f0432057.jpg
8da655dbb57d.jpg

آخرین ویرایش:
من با یه دسته 250 خریدارم .... ریجن رو نگفتی ....

آقا من بی طرف
اما خدایی این قیمت میدی؟مگه سگاست؟ کنسول به این عزیزی و تمیزی؟درسته فت اما نه دیگه این قیمت تازه با دسته اضافه
آقا من خریدارم قیمتت رو واسم PM کن داداش عزیز
یا علی

آخرین ویرایش:
مدل دستگاه چیه؟هرچی رو سریال پشت دستگاه زووم میکنم نمیتونم بخونم.
دسته دوم رو جدا میفروشی یا همه رو با هم؟اگه دسته دوم رو جدا میفروشی به شرط اینکه همون قدر که گفته باشی کار کرده خریدارم.

---------- نوشته در 05:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:09 PM ارسال شده بود ----------

من با یه دسته 250 خریدارم .... ریجن رو نگفتی ....
خدایی منم بی طرف ولی دستگاه 3.55هست.وکپی خور میشه.تو تاپیک بغل دستی طرف داره با فریم ور 4میده 300!!!!اونم فت!!!!!

آقا من بی طرف
اما خدایی این قیمت میدی؟مگه سگاست؟ کنسول به این عزیزی و تمیزی؟درسته فت اما نه دیگه این قیمت تازه با دسته اضافه
آقا من خریدارم قیمتت رو واسم PM کن داداش عزیز
یا علی
شما حامی یونیسف تو بازی سنتری ..... قیمت به صورت پیشنهادی بودوقتی اک دستگاه تو بازار نباشه و صاحب تاپیک هم قیمت کف نزاره همینه.....

شما حامی یونیسف تو بازی سنتری ..... قیمت به صورت پیشنهادی بودوقتی اک دستگاه تو بازار نباشه و صاحب تاپیک هم قیمت کف نزاره همینه.....

آقا خودتو دست کم گرفتیا من که نگفتم مفت خری که بخوام دست گیرت کنم......قیمت کف نذاشته خودت که ماشاله استاد قیمت گذاری هستی پس قیمت قشنگ بزار....
آفرین

هارد روش بستی که 160 شده یا از اول 160 بوده ؟ :-/
ریجن داداش ، ریجن چنده ؟

اگه 160 باشه که ریفره.اون اقا خیلی خوب میخره 320 من نظرم 230 با یه دستس . در ضمن این اقا نه توی pt جواب میده نه اینجا اونجام یه اسلیم بود میخواست بفروشه همه همینجوری فقط قیمت میدادن

آقا اگه راضی باشی منم با 2 دسته 320 تا خریدارم
همچین شلوغ کردی گفتم چه خبره ....مرد حسابی منم بدون دسته اضافی اون قیمت رو دادم بدون دسته کلا 30 تومن اختلاف قیمت پیشنهادی من و شماست .... با اون کنایه سگا یی که اومدی گفتم الان پول یه ویتا رو می ریزی اینجا .... بگذریم باشه به حساب اپ تاپیک 2 دسته 330 هستم... البته اگه ریفر نبودنش ثابت بشه .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or