فروش PS3 120GB

™Meysam

کاربر سایت
Rating - 100%
16   0   0
سلام به اعضای بازی سنتر;)
سلام من یک عد ps3 120gb کپی خور دارم که میخوام بفروشمش .
وضعیت دستگاه را باید بگم که خیلی تمیزه و کم باهاش بازی کردم و داخل دستگاه 5 بازی هست و یک سی دی اورجینال infamous 1 همراشه.
قیمت پایه را 450 میزارم که فکر کنم خوب باشه.

Attachments

• 59dsep3nz1aq1kf2cpe.jpg
    59dsep3nz1aq1kf2cpe.jpg
    68.6 KB · مشاهده: 19
  • lla260p61xe24xndba4u.jpg
    lla260p61xe24xndba4u.jpg
    105.3 KB · مشاهده: 13
آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز
شما ساکن کجا هستین ؟
دستگاه و با 2تا دسته این قیمت میدین ؟

من خرم اباد هستم
نه عزیز یک دسته داره

---------- نوشته در 07:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:56 PM ارسال شده بود ----------

قیمتتون خیلی بالاست.!!!!!

قیمت خوبه در ضمن قوانین را نخوندی در صورت تکرار تخلف اعلام میشه:xببخشید

داش میثم من کنسول رو برای یکی از اقوام می‌خوام. خیلی حساسن. سالم سالم هست؟ خط روش هست یا نه؟
چه بازیایی روش دارید؟
فریم ویرش چیه؟

از لحاض تمیزی باید بگم خیلی عالی هست
5 تا بازی کپی تو هارد دستگاه هست و یک سی دی بازی اورجینال اینفموس 1 هم همراه دستگاه بهت میدم برای اجرای بوت.:x
فریمور 3.55 ( کپی خور )

---------- نوشته در 10:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:33 PM ارسال شده بود ----------

آقا شاید دلش میخواد گرون بده . شما نخر خوب . برو تاپیک ها همسایه ارزونترشم هست .

شرمنده داش میثم .

خواهش میکنم احسان جون:d

رو خوب بودن قیمت یکم شک کن ;)

خیلی بالاست دوست عزیز .

الان 320 رو با 2 تا دسته و بازی اورجینال 60 تومنی میدن 530 ...............

شما اینو میدی 500 :-/

داداش اگه خوانده باشی کپی خور از اورجینال گرونه تر هست :)) اینم 5 تا بازی داخل هارد دستگاه هست و یک سی دی بازی اینفموس 1 همراهش هست قیمت خوبه تازه با خریدار واقعی راه هم میام.

داداش اگه خوانده باشی کپی خور از اورجینال گرونه تر هست :)) اینم 5 تا بازی داخل هارد دستگاه هست و یک سی دی بازی اینفموس 1 همراهش هست قیمت خوبه تازه با خریدار واقعی راه هم میام.

عاشق خندتم !!!!!!!! شما یه بار دیگه بخون !!! من گفتم بازی اورجینال . وگرنه اون هم 3.55 هست :d

آقا یه هیچ وجه نمیخوام دخالتی بکن تو تاپیک و ... ولی اگر میخوای فروش بره قیمت ـت رو بیار پایین !:)
امیدوارم که دخالت و ... نکرده باشم و فقط یک پیشنهاد بود
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or