فروش PS3 اکبند

imankazami

کاربر سایت
Rating - 100%
15   0   0
سلام

2 عدد PS3 اکبند 320 گیگ موجود هست

فریم وار تست شده و قابلیت کپی خور دارد

هر کس خریدار باشه اگر خواست دستگاه رو براش کپی خور کرده و 10 عنوان بازی به صورت مجانی براش روی هارد میریزم

قیمت هر عدد 520

هرکس خواست PM بده

فقط خواهشا اسپم ندید

فقط 1 عدد موجود هست

Attachments

• IMG_0298.jpg
    IMG_0298.jpg
    129.2 KB · مشاهده: 37
  • IMG_0298.jpg
    IMG_0298.jpg
    129.2 KB · مشاهده: 33
آخرین ویرایش:
شما بایه ایکس باکس فالکون.دو دسته.57 تا بازی.کینکت.کنترل.کابل اتصال به مانیتور و محتویات داخلش هم هست یه درایو لیتون(یه مدت استفاده کردم(حدود 6 ماه)بعد دیدم صرف نمیکنه اورجینال بازی کنم یه دونه درایو سامسونگ نو گرفتم کپی خورش کردم اون لیتون رو گذاشتم کنار نو بمونه:d)هم دارم اونم میدم.مشهد هم هستم در ضمن هاردش 120 هست وتاریخ تولیدش 5 2008 هستش.اگه میخوای یه پ.خ بده.

شما بایه ایکس باکس فالکون.دو دسته.57 تا بازی.کینکت.کنترل.کابل اتصال به مانیتور و محتویات داخلش هم هست یه درایو لیتون(یه مدت استفاده کردم(حدود 6 ماه)بعد دیدم صرف نمیکنه اورجینال بازی کنم یه دونه درایو سامسونگ نو گرفتم کپی خورش کردم اون لیتون رو گذاشتم کنار نو بمونه:d)هم دارم اونم میدم.مشهد هم هستم در ضمن هاردش 120 هست وتاریخ تولیدش 5 2008 هستش.اگه میخوای یه پ.خ بده.

نه نمیتونم شرمنده

---------- نوشته در 12:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:19 PM ارسال شده بود ----------

480 میدی خریدارم.

اگه با این قیمت هست برید بخرید من 520 کمتر نمی دم

---------- نوشته در 12:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:22 PM ارسال شده بود ----------

قیمت آخر؟
520 کمتر نمیشه
اگه خواستی با ده تا بازی و کپی خور هم می کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or