فروش ps2

• Thread starter Thread starter Mλjid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Mλjid

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
من 1 کی دارم میخوام بفروشم 1 psp بگیرم مدل 77004 فک کنم عصر میگم با 45 تا بازی تاپ از جمله god of war 1&2 و.......... با 1 مموری و 2 تا دسته جون خودتون قیمت الکی ندید:((

سلام
چون شما تو همه تاپیک ها شرکت میکنی و میخوای بز خری کنی شما
به احتمال زیاد شما مصرف کننده نیستی
با تشکر

میتونی چندتاشونو نام ببری :confused:من تا حالا یه psp با حدود 400 ,500 تا بازیشو هزارو خورده ای فیلم از همین بازارچه خریدم.
اگه هم جایی چیزی گفتم بخاطره این بوده که نامردی قیمت بالا بوده یه عده هم اطلاعاتشون در مورد اون جنس همونقده که ویکتور والدز خلبانی بلده ,خداییش نامردی بهشون جنس انداختن.
همه جای دنیا جنسی که فقط پشت ویترین بوده استفاده هم نشده رو یک سوم قیمت میدن ولی اینجا طرف بعد چند سال استفاده کردن میاد با 20 تومن کمتراز قیمت نوش میخاد بده تازه میگه دارم ضررم میکنم.
خلاصه من نیازی به ps2 ندارم همین تابستون پارسال دستگاه خودمو با صدو خورده ای بازی دادم به یکی از بچه های فامیلمون. شمام psp خریدی بیا بالای 400تا بازی رو هر قیمتی که خودت گفتی بهت میدم.

سلام با اجازه ايجاد كننده تايپيك من هم يه ps2 با 80 تا بازي دو دسته و دو مموري مدل75004 pal براي فروش دارم كنسول در سطح اك حيفم مي اد ردش كنم ولي برا خريد 360 اركيد مجبورم 7 الي 8 ماه خريدم و واقعا هفته اي 2ساعت هم بازي نكردم تازه وسطش چند ماهي تو جعبه بود راستس به كسي كه همه را با هم بخره يه كيف سيدي چرم اصل نو هديه ميدم به علاوه تعداد نا محدودي از كالكشن خودم از بهترين بازي هاي ps1
قيمت پايه 150 تومان همش با هم خريدار باشيد با هاتون حسابي راه مي ام؟!!!!!؟

اخرش چند میدی ؟
من خریدارم.
در ضمن به شرط سالم بودن.
باشه عمو اگه 1 خش دیدی روش دیدی منو بکش همه یس دی رو میاره حتی رایتی که خودت بزنی من 1 بازی god of war 1 با زیر نویس فارسی گیرم نمیومد ولی از ذوستم گرفتم رایت کردم میاد سالمه سالمه

چند وقته گرفتی؟
از این کوچیکاست؟
در ضمن 60 تومن واسه ps2 خیلی کمه.
با 45 تا بازی گفتی 90؟
الان ps 2 نوش چنده ؟اگه 120 _130 باشه نو میخرم وگرنه دست دو.

جایی که خریدم الان هم میده 140 یا 150 اونایی که اصفهان هستن میدونن قیمت چه خبره ( پاسکال رایانه) اره اسلیم هست جعبه با خود دستگاه مدلاش مچ هستند یعنی از این پلی2 زاهدانی ها نیست با 1 دسته 130 2 تا دسته 145 1 مموری 155 50 تا بازی هم داره حالا خود دانی

من نمیدونم چه جوری همدیگر رو ببینیم من دیگه دزد که نیستم بخوام کلاه برداری کنم این اقا پیام و هومن اقا رو کی دیده ولی نصف بچه های اینجا ازشون هرید کردن

من نمیدونم چه جوری همدیگر رو ببینیم من دیگه دزد که نیستم بخوام کلاه برداری کنم این اقا پیام و هومن اقا رو کی دیده ولی نصف بچه های اینجا ازشون هرید کردن
این چه حرفیه برادر!
منظور من این بود که بخاطرش باید من بیام اصفهان یا شما بیای تهران!
منظورمو متوجه شدی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or