S saeedrah کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 19, 2008 #1 بسمه تعالی یک عدد ps2 همراه با دو دسته، مموری و تعدادی بازی به فروش می رسد. دستگاه Slim هست، مشکی
S saeedrah کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 19, 2008 #4 1.5 هست که دارم. فقط تو طول تابستون و عید ازش استفاده شده + این چند روز در ضمن بزار خریدار پیدا شه تا ببینم قیمت رو چی کار می کنم
1.5 هست که دارم. فقط تو طول تابستون و عید ازش استفاده شده + این چند روز در ضمن بزار خریدار پیدا شه تا ببینم قیمت رو چی کار می کنم
iman134 کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Mar 19, 2008 #6 نوشته شده توسط saeedrah: 1.5 هست که دارم. فقط تو طول تابستون و عید ازش استفاده شده + این چند روز در ضمن بزار خریدار پیدا شه تا ببینم قیمت رو چی کار می کنم بیشتر... خب من قصد خرید دارم اگه قیمت خوب بگی نه فضایی !!!! چون به هر حال خیلی وقته که خریدی و نمیشه گفت نوی نو هست . هر چه قدر هم که کم ازش استفاده شده باشه .
نوشته شده توسط saeedrah: 1.5 هست که دارم. فقط تو طول تابستون و عید ازش استفاده شده + این چند روز در ضمن بزار خریدار پیدا شه تا ببینم قیمت رو چی کار می کنم بیشتر... خب من قصد خرید دارم اگه قیمت خوب بگی نه فضایی !!!! چون به هر حال خیلی وقته که خریدی و نمیشه گفت نوی نو هست . هر چه قدر هم که کم ازش استفاده شده باشه .
iman134 کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Mar 23, 2008 #10 آقای Saeedrah من 90 تومن میخوام . اگه هنوز فروشنده هستید یه جوابی بدید .
narsin کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 29, 2008 #11 man 95-100 mikhamesh tavafogh mikonim faghat fori email: me_met1@yahoo.com