mokhtar کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jun 14, 2007 #1 من ps2 chini دارام که مهر سال پیش خریدم به همراه 2 دسته و یک مموری 8 مگ و کابل کومپنت و تعدادی بازی دستگاه سالم است با تست قیمت هم 100 تومان کسانی که مودم adsl یا کپچر دارند تعویض هم میکنم بعد بر اساس قیمت یکی از این دو جنس از پول ps2 کم میکنم
من ps2 chini دارام که مهر سال پیش خریدم به همراه 2 دسته و یک مموری 8 مگ و کابل کومپنت و تعدادی بازی دستگاه سالم است با تست قیمت هم 100 تومان کسانی که مودم adsl یا کپچر دارند تعویض هم میکنم بعد بر اساس قیمت یکی از این دو جنس از پول ps2 کم میکنم
MZN84 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 10, 2007 #2 سلام بهت Pm دادم اگه نفروختي منتظر جوابت هستم. ممنون
SLASH1 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 10, 2007 #3 نوشته شده توسط MZN84: سلام بهت Pm دادم اگه نفروختي منتظر جوابت هستم. ممنون بیشتر... تاريخ پست ماله 2 ماه پيشه اين اقا همه رو سر كار گذاشتن دستگاهو دادن به داييشون
نوشته شده توسط MZN84: سلام بهت Pm دادم اگه نفروختي منتظر جوابت هستم. ممنون بیشتر... تاريخ پست ماله 2 ماه پيشه اين اقا همه رو سر كار گذاشتن دستگاهو دادن به داييشون