فروش PLAY STATION 3

• Thread starter Thread starter PLEASE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

PLEASE

کاربر سایت
Rating - 100%
3   0   0
با سلام خدمت دوستان بازی سنتری گل...:
یک عدد PS3 فت نقره ای40 گیگ اورجینال خور ورژن 4.10 به فروش می رسد.دستگاه ریجن 3 هستش و مشکلات فضایی هم نداره و سالمه.!
دوستان فقط لطفا اگر فقط خریدار واقعی هستین درخواست خرید بدین....
نکته آخر هم اینکه تمام قیمت های پیشنهادیتون و پیشنهاد خریدتون رو همین جا توی همین تایپیک در معرض دید عموم بگذارید تا مثل تایپیک فروش پی اس پیم که چهار نفر در P.M در خواست خرید کردند ولی روز آخر مزایده همشون زدن زیرشو منصرف شدن و متاسفانه بعضی دوستان فکر کردن که من بلوف زدم و قصدم بازیر گرمی بوده..!! پس دوستان تمام قیمت های پیشنهادیتون رو همین جا بگذارید.
علت فروش کنسول هام هم اینه که امسال امتحان ارشد دارم و می خوام همه ی این مزاحم های دوست داشتنی رو از خودم دور کنم:)):d:))
دوستان تهرانی میتونن بیان و حضوری ببرن و برای شهرستانی های عزیز هم با تیپاکس ارسال میشه که هزینه ی پستش با خودشونه................

به دوست عزیزمون محمد آقا به قیمت 280 فروخته شد............

Attachments

• ps3.jpg
    ps3.jpg
    72.4 KB · مشاهده: 59
  • ps3-2.jpg
    ps3-2.jpg
    69.6 KB · مشاهده: 44
آخرین ویرایش:
بسم الله الرحمن الرحیم......اینم از اولین UP....................

سلام دوستان عزیز توجه داشته باشین که این مزایده تا حداکثر سه شنبه شب ادامه خواهد داشت و به امید خدا چهارشنبه صبح به خریدار واقعی فروخته خواهد شد.....

---------- نوشته در 02:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:20 PM ارسال شده بود ----------

دوستا
ن این هم شمارمه که در مواقعی کهآنلاین نبودم. بتونید باهام ارتباط داشته باشین

09358639399....

دوستان عزیز باز هم تذکر میدم هر پیشنهاد خریدی دارید در همین تایپیک فروش. مطرح کنین...

اگه رايگان كپي خورش كني 300مال من اگه 80گيگ باشه

دوست عزیز در تایپیک فروش توضیحات کامل رو دادم....
اگر میخواید خودتون کپی خورش کنین ..... در ضمن دستگاه های 40 gig از 80gig خیلی بهتر و مطمئن ترند چون به خاطر cpu 65 نانومتریشون کمتر گرما تولید میکنند و درصد خرابیاشون از 80 gig که cpuش 90 نانومتریه خیلی کمتره.....

دانگريد ميشه كه 100تومنه به درد اورج خور ها ميخوره بيا بالا واسه دوستمون

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or