فروش Ninja Gaiden Black Xbox360

hesamps3

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام
از وقتی که دیدم بچه ها خیلی دنبال این بازین تصمیم گرفتم پیداش کنم و براتون کپی کنم البته فقط ریجن Ntsc J رو دارم .
هر کی می خاد PM بده و بگه رو DVD9 می خاد یا DVDمعمولی
تمام تغییرات برای اجرا رو x360 رو هم دادم و رو دستگاه تست کردم
قیمت هم توافقی
اینم بگم که من یه 200 تا فیلم DVD هم دارم هر کی می خاد PM بده.
موفق باشید;)
حسام

حالا من گفتم به هر قیمتی نه به این شدت فکر نمی کنم کسی بخره ازت ;)
الان هر جا که بری بازی Xbox روی DVD5 میدن دونه ای 2500 و روی DVD 9 و نوع دیسک IT MAX 6500 اونم با چاپ
دیگه نباید اینقدر قیمتا رو ببری بالا یکم انصاف چیزه بدی نیست منو یکی رو که پشیمون کردی

نمي خاستم اينو بگم ولي مجبورم کردي بهتره بدوني براي دانلود اين بازي 15 دلار پول دادم
و به خاطر اجرا روي 360 يه برنامه ي 1.4 گيگابايتي دانلود کردم و با بدختي رو dvd9 رايت کردم تازه دانلود xbox games support به کنار
اگه نمي خاي زياد پول بدي سورس بازي رو مجاني بت مي دم اگه تونستي کاري کني که رو 360 اجرا شه 200 هزار تومن بت جایزه ميدم

من 5 تومن بيشتر براي dvd9 نمي دم
حالا فكر نكن شاخ قول رو شكوندي
من همش 5 تومن براي همون ميدم
هيچ كس اين قيمت نمي خوه
خدايش خيلي فرصت طلبي

سلام.
آقا فکر نمیکنی داری گرون میدی؟ وقتی اینقدر گرون میدی تعداد کمی ازت میخرن یا مثلا اگه هم بخرن فقط یه عنوان میخرن ولی اگه ارزونتر بدی تعداد زیادتری میفروشی و در کل بیشتر سود میکنی. خیالت جمع. الان بازیهایه 360 رویه Dvd 9 پنج هزار تومنه... Dvd 5 هم هزار و پونصد تومن بیشتر نیست.
در هر صورت شما این بازیها رو دانلود کردی و کلی سختی کشیدی ولی در عوض خودتم حالشو بردی. در ضمن شما یه بار دانلود کردی، دیگه هر دفعه که کپی زدی نمیخواد دانلود کنی.

قیمتهای شما واقعا" گران است.بر فرض اینکه کلی هم بخاطر تهیه NGB برای اجرا شدن روی X360 سختی دیده باشید نباید همه چیز را اینطوری تلافی کنید.اینجوری که قیمت دادید طرف فکر می کند شما فقط بخاطر پول اومدید توی دنیای بازی ها نه ارزشی برای خود بازی ها قائل نیستید.اگر اینطور است واقعا برای شما متاسفم.

حداکثر قیمتی که می توانید بدهید 5000 تومن برای رایت بازی روی DvD9 hp است نه 12000 تومن ! روی همون 5000 تومن هم کلی سود می کنید.

متال گر هم داره همينو ميگه اگه قيمت مناسب بدي
به قران 200 تا مشتري پيدا ميكني ولي با اين قيمت عمرا از يكي هم خبري نباشه

سلام بچه ها دو روز دیگه قیمتا درست میشه
احتمالا 2 تومن دی وی دی معمولی و 5 تومن دی وی دی 9
با قاب
دیگه فکر کنم خوبه فقط یه کم فرصت بدید مرسی

سلام بچه ها دو روز دیگه قیمتا درست میشه
با قاب
دیگه فکر کنم خوبه فقط یه کم فرصت بدید مرسی

با قاب
آفرین به این شهامت.خیلی خوشم اومد حسام جان.إن شاء ا... کلی مشتری بخاطرت این کارت بهت اضافه میشه.;)
فقط شماره حساب را زودتر برام PM کن که خیلی خیلی برای بازی کردن NGB عجله دارم ! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or