MOHAMMAD369 کاربر سایت Rating - 100% 15 0 0 Jan 2, 2008 #1 سلام من یک بازی موتور استورم رجیون J دارم . هیچ خش ولکی هم روش نیست . اگه پیدا کردین پولتونو پس میدم :laughing:. پک هم سالم هست . قیمت با ارسال رایگان به در خونتون 55000 تومان . اگه کسی خواست بهم PM بزنه .
سلام من یک بازی موتور استورم رجیون J دارم . هیچ خش ولکی هم روش نیست . اگه پیدا کردین پولتونو پس میدم :laughing:. پک هم سالم هست . قیمت با ارسال رایگان به در خونتون 55000 تومان . اگه کسی خواست بهم PM بزنه .
A Arkantos کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jan 4, 2008 #3 Motorm Storm رو 55 ميدي:laughing::laughing: 30 يا 40 تومان حداكثرشه
MOHAMMAD369 کاربر سایت Rating - 100% 15 0 0 Jan 4, 2008 #4 نوشته شده توسط Arkantos: Motorm Storm رو 55 ميدي:laughing::laughing: 30 يا 40 تومان حداكثرشه بیشتر... کجا میده ؟ اینو من پلمپ خریدم . یعنی هر کس بخرش نفره دومیه که بازی میکنه .
نوشته شده توسط Arkantos: Motorm Storm رو 55 ميدي:laughing::laughing: 30 يا 40 تومان حداكثرشه بیشتر... کجا میده ؟ اینو من پلمپ خریدم . یعنی هر کس بخرش نفره دومیه که بازی میکنه .
Parham کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jan 4, 2008 #5 جسارت نباشه ... من این بازی را چند ماه پیش به قیمت 50 تومان خریدم ... اون هم دارای بخش آنلاین و به صورت کاملا تمیز ... فکر نکنم این قیمت را در حال حاضر کسی بده اما امیدوارم که بتونی بفروشی ...
جسارت نباشه ... من این بازی را چند ماه پیش به قیمت 50 تومان خریدم ... اون هم دارای بخش آنلاین و به صورت کاملا تمیز ... فکر نکنم این قیمت را در حال حاضر کسی بده اما امیدوارم که بتونی بفروشی ...