فروش Metal Gear Solid 4

old_snake

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام...

من یک MGS دارم که حدود 3 هفتست خریدم و کاملاً تمیز هست و فقط هم یکبار گذاشتم داخل دستگاه تا همین امروز که برداشتم ازش عکس بگیرم. :دی
ریجن بازی من UC هست که خیلی ها از جمله خودم ریجن UC رو بیشتر از ریجن های دیگه دوست دارن. ( ریجن UC برای آمریکا و کانادا هست ! ) البته UC برای آنلاین بازی کردن کمی بدتر از پال هست و به همین دلیل من میخوام بازیم رو بفروشم و یک پال بخرم و یا این که مستقیماً اگر کسی مایل بود بازیه PALـش رو با UC ـه من عوض کنه. در ضمن ریجن UC خیلی کمیاب هست !
راستی اینو هم بگم که من خودم آنلاین بازی کردم و هیچ مشکلی از لحاظ پینگ نداشتم ولی نمیشه اینو انکار کرد که پال یه کم بهتر هست از این لحاظ !

2wqrimv.png

بازی ـه من بسیار تمیز هست و تمامی متعلقاتش توش هست. :دی ( 1 عدد دفترچه و بازی... )

29vfa0n.jpg

BOXSHOT ـه UC هم از تمام BOXSHOT های دیگه خشگل تر هست. :دی

قیمتی که برای این بازی در نظر گرفتم 80.000 تومان هست و بازی هم واقعاً فرقی با نوش نداره. دلیل اینی هم که من میخوام UCـم رو با PAL عوض کنم این هست که MGS Limited Edition ـه من که تا 2،3 هفته دیگه میاد UC هست ( اگر نه عمراً این کار رو نمیکردم :دی ) و میخوام با چند تا از بچه های این سایت که PAL دارن، بازی کنم، فقط همین. :دی

پ.ن: اگر کسی به هر دلیلی نمیخواد، تو این تاپیک پست نده !

برای من فرقی نداره uc باشه
اما قیمت مهمه
اگه قیمت رو پایین آوردی بگو بهم
الان با این قمت نوشو میشه گرفت

البته OLD SNAKE عزیز کارشون توپه
من یکم فقیرم:cheesygri

دوست عزیز ارسال دو یا چند پست پشت سر هم در حالی که میتونید ازدکمه ویرایش استفاده ممنوعه
ممنون از همکاریتون

Last edited by a moderator:
agha man ke shomare dadam,goftam mikham dige, shomaratam ke nadadi pas ben bezang, 09125803412 shahab thx
به شما هم PM دادم.

------------------------

آقا Limited Edition ـه من رسید و اگر کسی بخواد بازیی که تو LE هست رو بهش میدم. ( همین امروز دستم رسیده و نو ـه نو ـه و تا حالا تو دستگاه گذاشته نشده ) فقط یک مشکلی هست اونم اینه که چون تو بسته ی Limited Edition بوده، روش جدا نایلونی که نشون دهنده ی پلمپ بودن هست رو نداره و اگر اون رو بخواهید، باید به من اطمینان کنید. :دی واسه من فرقی نداره که کدوم فروش بره چون جفتش به یک اندازه نو هست و اگر تهران باشید، میتونید بیاید و جفتش رو ببینید و هر کدوم که بهتر بود رو بردارید. :دی

در ضمن هزینه ی پست، پیک و ... به عهده ی خریدار هست.

دوستانی که گفتند میخوان نمیدونم کجا رفتن ! در هر صورت این آخرین پست بنده هست که اینجوری تو این تاپیک میدم و دیگه هم نمیگم، قیمتم هم از همه جا بهتره ! جالب هست بدونید که آکبند رو تو همین سایت دارن 85000 تومان میفروشن. این عکس رو هم انداختم که بدونید دو تا دارم و مطمئن باشید که اونی که نو هست رو بهتون میدم. قیمت هم 69000 تومان هست و تمام هزینه های پست و ... به عهده ی خریدار میباشد، یک ریال هم کمتر نمیدم چون همینجوریش دارم کلی ضرر میکنم ( لطفاً در این باره PM نزنید. ) :

2zpmhk0.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or