.:Metallica:. ⟁ Loyal Member Rating - 100% 51 0 0 May 28, 2014 #1 سلام دوستان یک عدد inFamous ss که جز باندل PS4 بوده، دارم که میخوام بفروشم. ریجن 2 دیسک و قاب کاملا سالم، بازی کمتر از 4 روزه از پلمپ درومده قصد تعویض با هیچ بازی ندارم، فقط فروش من شهرستان هستم، پول پست هم با خودم هست. قیمت مقطوع : 150 فروخته شد اگر کسی بازی رو خواست PM بده. آخرین ویرایش: May 31, 2014
سلام دوستان یک عدد inFamous ss که جز باندل PS4 بوده، دارم که میخوام بفروشم. ریجن 2 دیسک و قاب کاملا سالم، بازی کمتر از 4 روزه از پلمپ درومده قصد تعویض با هیچ بازی ندارم، فقط فروش من شهرستان هستم، پول پست هم با خودم هست. قیمت مقطوع : 150 فروخته شد اگر کسی بازی رو خواست PM بده.
.:Metallica:. ⟁ Loyal Member Rating - 100% 51 0 0 May 30, 2014 #4 دوستانی که زیر این قیمت درخواست دادن توجه کنن که من پول پست رو خودم میدم که بسته به مسافت همینجا بین 5 تا 10 تومن از شما پول پست میگیرن.
دوستانی که زیر این قیمت درخواست دادن توجه کنن که من پول پست رو خودم میدم که بسته به مسافت همینجا بین 5 تا 10 تومن از شما پول پست میگیرن.
F faramarz1368 کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 May 31, 2014 #6 سلام با tomb raider تعویض می کنی؟ [/URL][/IMG]
.:Metallica:. ⟁ Loyal Member Rating - 100% 51 0 0 May 31, 2014 #7 نوشته شده توسط faramarz1368: سلام با tomb raider تعویض می کنی؟ [/URL][/IMG] بیشتر... قصد تعویض ندارم دوست عزیز. Sent from my iPhone 5s
نوشته شده توسط faramarz1368: سلام با tomb raider تعویض می کنی؟ [/URL][/IMG] بیشتر... قصد تعویض ندارم دوست عزیز. Sent from my iPhone 5s
suzaei عضو جدید Rating - 100% 3 0 0 May 31, 2014 #9 داداش قضیه نوشته روی جلدش چیه NOT TO BE SOLD SEPARATELY ؟
.:Metallica:. ⟁ Loyal Member Rating - 100% 51 0 0 May 31, 2014 #10 همونطور که تو پست اول گفتم این بازی باندل بوده با پک PS4 یعنی از اون پک ویژه های PS4 که همراهش بازی هست اون نوشته هم مربوط به همونه از لحاظ ظاهری و باطنی دیسک، قاب محتوی درون قاب، هیچ فرقی با بقیه بازی ها نداره ! تنها تفاوتش همین یه تیکه نوشته هست. برای دوستانی که سوال کردن بنده خرمآباد هستم. Sent from my iPhone 5s ------------ فروخته شد. آخرین ویرایش: May 31, 2014
همونطور که تو پست اول گفتم این بازی باندل بوده با پک PS4 یعنی از اون پک ویژه های PS4 که همراهش بازی هست اون نوشته هم مربوط به همونه از لحاظ ظاهری و باطنی دیسک، قاب محتوی درون قاب، هیچ فرقی با بقیه بازی ها نداره ! تنها تفاوتش همین یه تیکه نوشته هست. برای دوستانی که سوال کردن بنده خرمآباد هستم. Sent from my iPhone 5s ------------ فروخته شد.
mamad.fn کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jun 1, 2014 #11 شانس مارو ببين همشهري هم بوديم... مبارك خريدارش باشه