sas_l3oy کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Aug 10, 2014 #1 به نام خدا سلام دوستان عزیز Infamous Second Son و FIFA 14 موجوده و هر دوتا ریجن 2 هستند هر دو کاملا تمیز و در حد بدون مشکل تعویض ندارم فقط فروش هزینه ارسال با خریدار FIFA 14 : 90 Infamous Second Son : فروخته شد Spoiler: تصویر آخرین ویرایش: Aug 12, 2014
به نام خدا سلام دوستان عزیز Infamous Second Son و FIFA 14 موجوده و هر دوتا ریجن 2 هستند هر دو کاملا تمیز و در حد بدون مشکل تعویض ندارم فقط فروش هزینه ارسال با خریدار FIFA 14 : 90 Infamous Second Son : فروخته شد Spoiler: تصویر
sas_l3oy کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Aug 11, 2014 #5 نوشته شده توسط ahmad_reza: فيفا رو با اسيسن كريد تعويض داريد بیشتر... سلام نه داداش عرض کردم فقط فروش
نوشته شده توسط ahmad_reza: فيفا رو با اسيسن كريد تعويض داريد بیشتر... سلام نه داداش عرض کردم فقط فروش
armin_ps3 کاربر سایت Rating - 100% 4 0 0 Aug 11, 2014 #6 سلام دوست عزیز اکانت و کنسولم ریجن 1 هست با فیفا شما مشکل نداره و میتونم آنلاین بازی کنم؟
sas_l3oy کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Aug 11, 2014 #7 نوشته شده توسط armin_ps3: سلام دوست عزیز اکانت و کنسولم ریجن 1 هست با فیفا شما مشکل نداره و میتونم آنلاین بازی کنم؟ بیشتر... سلام داداش والا تا جایی که من اطلاع دارم مشکلی نداره ولی شما یه سرچی بزن که مشکلی پیش نیاد
نوشته شده توسط armin_ps3: سلام دوست عزیز اکانت و کنسولم ریجن 1 هست با فیفا شما مشکل نداره و میتونم آنلاین بازی کنم؟ بیشتر... سلام داداش والا تا جایی که من اطلاع دارم مشکلی نداره ولی شما یه سرچی بزن که مشکلی پیش نیاد
arash1996 کاربر سایت Rating - 100% 14 0 0 Aug 11, 2014 #8 نوشته شده توسط armin_ps3: سلام دوست عزیز اکانت و کنسولم ریجن 1 هست با فیفا شما مشکل نداره و میتونم آنلاین بازی کنم؟ بیشتر... برای بازی کردن و آنلاین بازی کردن مشکلی نداره ولی اگه بخوای چیزی بخره (که فکر نکنم Fifa چیزی برای خریدن داشته باشه) باید ریجن بازی و اکانت یکی باشه.
نوشته شده توسط armin_ps3: سلام دوست عزیز اکانت و کنسولم ریجن 1 هست با فیفا شما مشکل نداره و میتونم آنلاین بازی کنم؟ بیشتر... برای بازی کردن و آنلاین بازی کردن مشکلی نداره ولی اگه بخوای چیزی بخره (که فکر نکنم Fifa چیزی برای خریدن داشته باشه) باید ریجن بازی و اکانت یکی باشه.
sas_l3oy کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Aug 12, 2014 #9 در حال مذاکره برای فروش Infamous فیفا هنوز موجوده