mgs3 Loyal Member Rating - 92.9% 13 1 0 Feb 23, 2012 #1 سلام دوستا هدست مخصوص ps3 هستش اما واسه pc هم می شه ازش استفاده کرد کمتر از 10 ساعت ازش استفاده شده و خداییش با آک هیچ فرقی نداره! فروخته شد!! Attachments IMG_00161.jpg 92.2 KB · مشاهده: 92 آخرین ویرایش: Mar 7, 2012
سلام دوستا هدست مخصوص ps3 هستش اما واسه pc هم می شه ازش استفاده کرد کمتر از 10 ساعت ازش استفاده شده و خداییش با آک هیچ فرقی نداره! فروخته شد!!
delta21 کاربر سایت Rating - 100% 8 0 0 Feb 29, 2012 #16 نوشته شده توسط taker-sos: با اجازه صاحب تاپیک این هدست به هیچ عنوان به xbox نمیخوره چون هیچ هم خوانی با xbox نداره و فقط برای ps3 و pc مورد استفاده است. از صاحب تاپیک به خاطر اسپم معذرت میخوام. بیشتر... دوست خوبم گفتن.فقط به pc و ps3 میخوره
نوشته شده توسط taker-sos: با اجازه صاحب تاپیک این هدست به هیچ عنوان به xbox نمیخوره چون هیچ هم خوانی با xbox نداره و فقط برای ps3 و pc مورد استفاده است. از صاحب تاپیک به خاطر اسپم معذرت میخوام. بیشتر... دوست خوبم گفتن.فقط به pc و ps3 میخوره
mgs3 Loyal Member Rating - 92.9% 13 1 0 Mar 1, 2012 #17 نوشته شده توسط hustler: این به هر دیوایسی که وایر لس باشه متصل میشه یا فقط دانگل خودش رو میشناسه؟ مثلا به اسمارت تی وی وصل میشه؟ بیشتر... نه عزیز دانگل خودشو داره!! به تی وی هم تست کردم نخورد البته اسمارت نبود سری 7 سامسونگ پارسال بود!!
نوشته شده توسط hustler: این به هر دیوایسی که وایر لس باشه متصل میشه یا فقط دانگل خودش رو میشناسه؟ مثلا به اسمارت تی وی وصل میشه؟ بیشتر... نه عزیز دانگل خودشو داره!! به تی وی هم تست کردم نخورد البته اسمارت نبود سری 7 سامسونگ پارسال بود!!
mgs3 Loyal Member Rating - 92.9% 13 1 0 Mar 3, 2012 #18 ----up---------- دوتسان هدست هنوز موجود هستش کسی خواست پم خصوصی بده!!
R rezajh کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 5, 2012 #21 سلام داداش،من این هدفونو میخوام، پم خصوصی چک کن.