فروش handsfree bluetooth jabra BT_125 مخصوص ps3 دارها

ps3_eshgh

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام
من 3-4 روز پیش یک handsfree جبرا خریدم 45 تومان و چند روز بعد بازی warhawk رو که به یکی از آشناهام سفارش کرده بودم برام فرستادن که روش یک handsfree bluetooth بود:((
حالا من فقط واسه این که دو تا هندزفری به دردم نمیخوره میخوام اونی که خودم خریدم رو بفروشم
حاضرم به قیمت 35 بفروشم با شارژر و همه چیش
این رو هم بگم که jabra مارک معروفیه که برای اکثر وسایل صوتی و تصویری از جمله ps3 و برای همه گوشی های موبایل قابل شناساییه
لطفا هر کی خواست پیغام بده
ممنون

فکر نمیکنی داری خیلی گرون میدی :) ؟ من که نمیخوام ولی بدون که بهترین Hands Free ها 20 تومان هست. چه برسه به Jebraـش! همشون هم به PS3 وصل میشن.
این بازی خودش تو PSN 39$ هست و به صورت BD هم 59$ هست. که 59 با هزینه ی BD + Cover و البته Hands Free هست. => اینکه هندزفری 15 بیشتر نمیرزه :دی

فکر نمیکنی داری خیلی گرون میدی :) ؟ من که نمیخوام ولی بدون که بهترین Hands Free ها 20 تومان هست. چه برسه به Jebraـش! همشون هم به PS3 وصل میشن.
این بازی خودش تو PSN 39$ هست و به صورت BD هم 59$ هست. که 59 با هزینه ی BD + Cover و البته Hands Free هست. => اینکه هندزفری 15 بیشتر نمیرزه :دی
عزیزم از پستت از اول هم معلومه قصدت چی هست
اولا که تمام بازی ها در آمازون 59 دلار هست بازی که شما اینجا میخری 120 تومن اونجا زده 59 تومن
پس قیمت اونجا ربطی به اینجا نداره
فهمیدی؟از جمله pes2008
این از این
حالامیرسیم به نکته بعدی:آشغال ترین هندزفری 20 تومنه ولی اگر مارکی مثل جبرا یا سونی اریکسون یا نوکیا بخوای کمتر از 45 پیدا نمیکنی!!!!!
تو اگه هندزفری 20 تومنی مارک خوب پیدا کردی من دونه ای 20 تومن عمده ازت میخرم
وقتی از بازار خبر نداری لطفا حرف نزن
من خودم جبرا رو خریدم 45 تومن و جالبه که بدونی جبرا سفارش امریکاست و جزو مارکهای با کیفیته
این هم لینکش برای اثبات حرفم:www.jabra.com/Sites/Jabra/NA-US/products/Pages/JabraBT125Black.aspx
اصلا تو زنگ بزن جمهوری هر قیمتی گفت من 15 تومن زیر قیمت میدم که تقریبا همینیه که گفتم
در ضمن من خودم یک هندز نوکیا داشتم و ps3 نشناخت
پس لطفا هیسسسسسسسسسسسسسسسسس:mad:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or