T tehrani کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 27, 2008 #1 سلام من تعدادی GTA برای PS3 دارم که برای فروش گذاشتم. قیمت هم 100 گذاشتم. اگر کسی خواست بگه تا از فردا بهش برسونم. ممنون.
سلام من تعدادی GTA برای PS3 دارم که برای فروش گذاشتم. قیمت هم 100 گذاشتم. اگر کسی خواست بگه تا از فردا بهش برسونم. ممنون.
G1ME ONE کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 28, 2008 #17 این بازی تازه فردا میادتو جهان . شما چطور اونم تو ایران دارید :confused: آیا pal استرالیا یا پال اروپا . چون میگم نسخه استرالیا سانسور شدست . Spoiler چطوری میشه اطمینان کرد که کلکی نیست . یه مقدار توضیح میدید ؟ آخرین ویرایش: Apr 28, 2008
این بازی تازه فردا میادتو جهان . شما چطور اونم تو ایران دارید :confused: آیا pal استرالیا یا پال اروپا . چون میگم نسخه استرالیا سانسور شدست . Spoiler چطوری میشه اطمینان کرد که کلکی نیست . یه مقدار توضیح میدید ؟
AVerg کاربر سایت Rating - 100% 20 0 0 Apr 28, 2008 #18 این بازی توی دبی هست . 1کی از دوستام گرفته ... البته من ندیدم ! 1کی از بچه ها که از همین تاپیک خریده تایید کنه یا 1 عکس بزارین ./
این بازی توی دبی هست . 1کی از دوستام گرفته ... البته من ندیدم ! 1کی از بچه ها که از همین تاپیک خریده تایید کنه یا 1 عکس بزارین ./
Parham کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 28, 2008 #19 نوشته شده توسط G1ME ONE: این بازی تازه فردا میادتو جهان . شما چطور اونم تو ایران دارید :confused: آیا pal استرالیا یا پال اروپا . چون میگم نسخه استرالیا سانسور شدست . Spoiler چطوری میشه اطمینان کرد که کلکی نیست . یه مقدار توضیح میدید ؟ بیشتر... بازی کامل هست دوست عزیز ... هیچ سانسوری هم نداره !
نوشته شده توسط G1ME ONE: این بازی تازه فردا میادتو جهان . شما چطور اونم تو ایران دارید :confused: آیا pal استرالیا یا پال اروپا . چون میگم نسخه استرالیا سانسور شدست . Spoiler چطوری میشه اطمینان کرد که کلکی نیست . یه مقدار توضیح میدید ؟ بیشتر... بازی کامل هست دوست عزیز ... هیچ سانسوری هم نداره !