Emin3m کاربر سایت Rating - 100% 13 0 0 Mar 26, 2012 #2 انچارتد رو خيلي گرون ميدى!! قديميه .. 22 تومن ميفروشيد؟
EA Game کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 27, 2012 #4 عزیز انچارتد 1 اکبندش 30 تومنه بیشتر... دوست عزیز این قیمتیه که مد نظره منه اگر هم کسی واقعا بازی رو می خواد، قیمت مد نظرشو اعلام کنه؛ همونطور که گفتم با خریدار راه میام موفق باشید
عزیز انچارتد 1 اکبندش 30 تومنه بیشتر... دوست عزیز این قیمتیه که مد نظره منه اگر هم کسی واقعا بازی رو می خواد، قیمت مد نظرشو اعلام کنه؛ همونطور که گفتم با خریدار راه میام موفق باشید
nima_montana کاربر سایت Rating - 97.1% 33 1 0 Mar 27, 2012 #5 نوشته شده توسط EA Game: دوست عزیز این قیمتیه که مد نظره منه اگر هم کسی واقعا بازی رو می خواد، قیمت مد نظرشو اعلام کنه؛ همونطور که گفتم با خریدار راه میام موفق باشید بیشتر... وقتی قیمت مد نظر شما برای بازی دست دوم از قیمت اکبندش بیشتره , کمتر کسی رقبت میکنه واسه خرید پست بزاره
نوشته شده توسط EA Game: دوست عزیز این قیمتیه که مد نظره منه اگر هم کسی واقعا بازی رو می خواد، قیمت مد نظرشو اعلام کنه؛ همونطور که گفتم با خریدار راه میام موفق باشید بیشتر... وقتی قیمت مد نظر شما برای بازی دست دوم از قیمت اکبندش بیشتره , کمتر کسی رقبت میکنه واسه خرید پست بزاره
EA Game کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 27, 2012 #6 نوشته شده توسط nima_montana: وقتی قیمت مد نظر شما برای بازی دست دوم از قیمت اکبندش بیشتره , کمتر کسی رقبت میکنه واسه خرید پست بزاره بیشتر... راستش من چندان از اوضاع بازار اطلاع ندارم. ولی با توجه به معامله های انجام شده توی فروم، فکر هم نمی کنم که قیمت آکبندش 30 تومن باشه. البته الان که یه سری معامله رو دیدم، تصمیم گرفتم که قیمت رو کاهش بدم. با عرض پوزش قیمت Uncharted 1 تغییر کرد.
نوشته شده توسط nima_montana: وقتی قیمت مد نظر شما برای بازی دست دوم از قیمت اکبندش بیشتره , کمتر کسی رقبت میکنه واسه خرید پست بزاره بیشتر... راستش من چندان از اوضاع بازار اطلاع ندارم. ولی با توجه به معامله های انجام شده توی فروم، فکر هم نمی کنم که قیمت آکبندش 30 تومن باشه. البته الان که یه سری معامله رو دیدم، تصمیم گرفتم که قیمت رو کاهش بدم. با عرض پوزش قیمت Uncharted 1 تغییر کرد.
Uzumaki Naruto کاربر سایت Rating - 100% 5 0 0 Mar 28, 2012 #7 آنچارتد 1 رو 25 میخوام پست هم با شما اکبندش 30 تومنه چون دوستمون بالا گفت 22 من این قیمت رو دادم ولی حتما میخوام
آنچارتد 1 رو 25 میخوام پست هم با شما اکبندش 30 تومنه چون دوستمون بالا گفت 22 من این قیمت رو دادم ولی حتما میخوام
EA Game کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 29, 2012 #9 نوشته شده توسط Uzumaki Naruto: آنچارتد 1 رو 25 میخوام پست هم با شما اکبندش 30 تومنه چون دوستمون بالا گفت 22 من این قیمت رو دادم ولی حتما میخوام بیشتر... PM شد.
نوشته شده توسط Uzumaki Naruto: آنچارتد 1 رو 25 میخوام پست هم با شما اکبندش 30 تومنه چون دوستمون بالا گفت 22 من این قیمت رو دادم ولی حتما میخوام بیشتر... PM شد.
EA Game کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 29, 2012 #10 Uncharted: Drake's Fortune هم فروخته شد. --------------------------------------------------------------------------- فقط FIFA 10 مونده که دوست عزیزی اعلام آمادگی کرده :d
Uncharted: Drake's Fortune هم فروخته شد. --------------------------------------------------------------------------- فقط FIFA 10 مونده که دوست عزیزی اعلام آمادگی کرده :d
EA Game کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 31, 2012 #11 متال گیر رو دوست عزیزی رزرو کرده بود که خبری ازشون نیست. فعلا متال گیر رزرو برای آقای .: Hamed :.
M mehrdad_ati کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 31, 2012 #12 fifa 10 رو میخوام دادا . به کسی نده عصر میام برای نحوه ی پرداخت .
Hamed Vincent Loyal Member Rating - 100% 65 0 0 Apr 2, 2012 #13 شروین جان من برگشتم ! پس شما که نیستی ! نزنی بازی رو از رزرو من در بیاری ! من منتظر P.M تونم !