فروش E3 2008 TRAILER HD فقط 3500 تومان با اشانتیون

T Elite x

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
فروش E3 2008 فقط 3500 تومان

کیفیت 99 درصد HD هست و تمام کنفرانسها وتمام تریلر های نمایش داده شده درش هست محصول با کاور و به صورت پکیج عرضه میشه در 5 یا 6 DVD
اگر میخواید با پست پیشتاز براتون ارسال کنیم هزینش میشه 1500 تومان که زمان تحویل 1 تا سه روزبعد از ارساله اگر با پست معمولی ارسال کنیم میشه 500 تومان که زمان تحویل 5 تا 7 روزبعد از ارسال

اگر تعداد خرید بالا بره قیمت رو پایین تر هم میارم
برای خرید PM بدید تا شماره حسابو بدم بهتون
با خرید این محصول میتونید به انتخاب خودتون TNA LOCK DOWN2008 یاWWEWRESTLEMANIA2008و یا یک بازیPSPرو اشانتیون بگیرین
 
داداش حالت خوبه طرف کلاه بردار بود
کلاه بردار چیه آقا ؟
پول شما رو خورده به این نتیجه رسیدی ؟

من از ایشون خریدم و فرداش دستم رسید ! فقط کیفیتش اونجوری که گفتن نبود !
ولی سرعت کارش فوقالعاده بود ! دستش هم درد نکنه ...
 
خب دوستان ، فکر میکنم من اولین نفری هستم که این پک رو از همشهریه عزیزم که سرم رو کلاه گذاشت گرفتم . دوستان اونایی که پول به حساب حمید کوچولو واریز کردن ، یه رودست حسابی با رسیدن تریرلر که چه عرض کنم آشغالها که فقط 25 درصد کار HD بودن (از 5 تا DVD، دو تاش با کیفیت کاملا افتضاح بود که صد رحمت به VCD و بقیشم چرت و پرتای نینتندو بودن با کیفیت به ظاهر HD ولی کاملا آشغال کلا از توی 5 تا DVD یدونه به زور در میومد . من نمیدونم این وسط تریلر های کنفرانس سونی کجا بودن اصلا یه دونه هم LBP ندیدم من :mad: ) میخورن !

خلاصه دوستان عزیز، از این به بعد کسی به حمید کوچولو نگه که شرایط رو براش ارسال کنه ، چونکه پولشو میریزه توی جوی آب !

و روی صحبتم با حمید آقای کوچولو همشهریه خودمه :

ببین حمید کوچولو ، تو که از الان و در این سن که فکر نمی کنم بیشتر از 12،13 سال داشته باشی این جوری نون حروم میخوری و سر دوستانت کلاه میزاری در آینده میخوای چیکار کنی ، هیچ به این فکر کردی 5 تا دی وی دی که به اسم تریلرای HD نمایشگاه E3 داری به ملت میدی ، پولش حرومه که داری میخوری ، قطعا 3500 تومن پولی نیست که من به خاطرش اینقدر ناراحت بشم ، من از این ناراحتم که به اسم تریلر های HD داری به ملت یه سری آشغال با کیفیت آشغال تر میدی . اینا رو بهت گفتم تا بری توی راهی که برای زندگیت انتخاب کردی تجدید نظر کنی ، قطعا نمی دونستی پول حروم یعنی چی ؟ اینا رو گفتم شاید از این به بعد متوجه بشی و اینجا اعلام کردم تا کسی دیگه از یه آدم متقلب خرید نکنه . اونجا که توی خیابون دیدمت بهت گفتم خیلی بچه زبر و زرنگی هستی که در این سن برای خودت یه کار و کاسبی درست راه انداختی ولی الان نه تنها حرفمو پس میگیرم بلکه بهت میگم خیلی نادونی که توی این سن حروم خوری رو شروع کردی!
من الان اومدم تو این تاپیک که سفارش بدم ولی چون به دوست عزیزم آقای snake_pianist اعتماد کامل دارم و میدونم که واسه آجر کردن نون مردم حرف نمیزنه و حرف هاش عین واقعیته نگرفتم.مرسی snake_pianist جان!!!!!!
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or