فروش 4 بازی PS3

MUFCTALK

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
به نام خدا
4 بازی واسه فروش دارم همه رجین 3 هستن و تروتمیز هستند بخ جز gta 4 که رجین 1 هست

L.A NOIRE قیمت 30 هزار تومان (کداستفاده نشده)(فروخته شد)
GTA IV GREATEST HITS EDITION قیمت:25 هزار تومان (با نقشه)(فروخته شد)
GTA EPISODES FROM LIBERTY CITY قیمت 25 هزار تومان (فروخته شد)
RED DEAD REDEMPTION قیمت 25 هزار تومان (فروخته شد)
Mortal Kombat (کد استفاده نشده) قیمت 35(فروخته شد)
هزینه پست با خریدار

i236001_img-2015.jpg

آخرین ویرایش:
مهندس بازی شما قابش قاب 500 تومنیه دیگه بحث نداره که . شما وقتی داری گیم اوریجینال میفروشی یعنی همه چیزش باید اوریجینال باشه . در ضمن قاب بازی واسه خیلی ها از خود بازی مهم تره . اگه جناب عالی قبلا از این قضیه با خبر نبودی پس بحثی نداره که . حق رو باید بدی به خریدار که این وسط ضرر کرده . شما 6 تومن این دفعه از جیب خودت میدی ولی به جاش واست تجربه میشه و در ضمن همه هم میفهمن که شما کارت درسته و رفع شک میشه واسشون . موفق باشی

سلام اوکی من پول این دوستمون را برگشت میزنم و پول پست را هم میدهم....ولی هیچ کس نیومد اشاره کنه که گذاشتن ادرس کار اخلاقی هست یا نه؟البته مشخصه و نیاز به اشاره نداره
ولی خب الله اعلم....

سلام اوکی من پول این دوستمون را برگشت میزنم و پول پست را هم میدهم....ولی هیچ کس نیومد اشاره کنه که گذاشتن ادرس کار اخلاقی هست یا نه؟البته مشخصه و نیاز به اشاره نداره
ولی خب الله اعلم....

محمدرضا جان حق با شماست بابت آدرس و من ازتون عذر میخوام ولی مجبور بودم که همون لحظه عکس بگیرم و بذارم توی تاپیک (از طرفی هم وقت نداشتم که بخوام سانسور کنم عکس رو چون باید میرفتم سر کار)

بابت این قضیه هم نه بهتون امتیاز منفی میدم نه چیزی,چون حالا اشتباهی هست که شده و از این به بعد حواستون باشه که تمام جزییات رو اعلام کنید:)(درضمن من کی گفتم قاب باید قهوه ای باشه؟!!!!!!)

بنده خودم بابت فروش Modnation Racers که کمی دفترچه ش تا خوردگی داشت شرمنده ی خریدارش شدم و کلی عذرخواهی کردم بابت اینکه چک نکردم دفترچه رو (چون بازی برای خودم نبوده)

بحث سر 5000 6000تومن هم نیست به قول شما ,ولی با این شرایط بازی بدون قاب اورجینال حساب میشه و کلی از قیمت میوفته (همونطور که تلفنی عرض کردم خدمتتون) و از اونجا که نه بنده حاضرم ضرر کنم و نه شما بر این شدیم که بازی رو پس بفرستم که پ خ هم دادم خدمتتون و گفتم شرایط رو ولی شما قبول نکردید و من به ناچار عکس ها رو گذاشتم که دوستان قضاوت کنند و ...

به هر حال بنده فردا تا ظهر بازی رو براتون پست میکنم و دوست ندارم این قضیه براتون مشکل ساز بشه, همینقدر که معرفت داشتید و گفتید که بازی رو پس میگیرید خودش کلی ارزش داره و ازتون ممنونم:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or