فروش 4 بازی PS3

MUFCTALK

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
به نام خدا
4 بازی واسه فروش دارم همه رجین 3 هستن و تروتمیز هستند بخ جز gta 4 که رجین 1 هست

L.A NOIRE قیمت 30 هزار تومان (کداستفاده نشده)(فروخته شد)
GTA IV GREATEST HITS EDITION قیمت:25 هزار تومان (با نقشه)(فروخته شد)
GTA EPISODES FROM LIBERTY CITY قیمت 25 هزار تومان (فروخته شد)
RED DEAD REDEMPTION قیمت 25 هزار تومان (فروخته شد)
Mortal Kombat (کد استفاده نشده) قیمت 35(فروخته شد)
هزینه پست با خریدار

i236001_img-2015.jpg

آخرین ویرایش:
پ خ دادم خدمتتون

لطفا چک کنید.

سلام....اوکی چک کردم...

RED DEAD REDEMPTION
طبق گفته دوستمان به خاطر قاب پس گرفته میشود.....
البته من نمیدونم دقیقا جریان قاب چی بوده ولی من این بازی رو از همین سایت گرفتم و همونجوری فروحتم (زیر قیمت)
این طور که ایشان میگویند قابش 10 تا 15 هزار تومان هزینه جدا داره و قاب بازی من معمولی هست....یعنی بازی که 25 فروحتم رو مثلا 10 هزار تومان هم برگشت بدم بشه 15؟ خب مطمئنا این کار را نمیکنم و بازی را پس میگیرم....

عکس قاب بازی...

عکسی که ایشون از بازی ها گذاشتند برای فروش هیچکدوم به جز GTA IV که Greatest Hits هست سرشون معلوم نیست

دوستان عکس ها رو ببینند و نظر بدند (البته با اجازه ی صاحب تاپیک)

نشانی از مارک Blu Ray Disc نیست

قاب بازی, دقیقا قاب سریال قهوه ی تلخ هست با مارک Crystal (که نمیشد عکس گرفت چون هیچی معلوم نبود

PS3 Pack Vs This Pack!!! (Blu Ray Disc)0

در آخر هم کل هزینه ی پست رو ایشون میندازند گردن من!!! (هزینه ی برگشت رو هم من باید متقبل بشم! چون ایشون اشتباهی نکردند به گفته ی خودشن

اونا مثل اینکه مشکل داشتند و باز نشدند!

آخرین ویرایش:
سلام خدمت تمام دوست جون های بازی سنتری!

دوست عزیز وقتی داری بازی یا چیزایی که فروششون مجازه تو این انجمن رو می فروشی باید کاملا هر مورد و مشکلی هست بگی!

بعضی از دوستان چیزای خیلی جزئی رو مثل یه کوچولو پارگی نقشه یا کدر بودن قاب رو میگن بعد بازی شما قاب اورجینال نداره و شما میگی مگه چه فرقی میکنه!!!

من قصدم نه اسپم دادن بود نه خدای نکرده توهین به کسی!

تو این انجمن اعتبار کابر مهمتر از چیزای دیگه است.

من اگه جای شما بودم بازی رو پس میگرفتم و پول هر دو طرف پست رو خودم می دادم. چون اعتبارم واسم مهمتره!

این نظر بنده بود.

موفق باشی

1-بنده خبر نداشتم که قاب اصلی یا غیر اصلی داشته چون بازی رو همینجوری از همین بازی سنتر خریدم و میتونم مشخصات فروشنده رو هم بگم و تایید کنه چون کلا من 5 تا بازی گرفتم از بازی سنتر که هیچ وقت به قاب دقت نکردم
2-ایشان قبل از خرید از من پرسیدند که:
"RDR همه چیزش تکمیله؟ قاب سالمه؟ دیسک خط و خش نداره؟ دفترچه و ... در چه وضعیه؟ میشه از لوازماش عکس بذارید؟"
جواب من:
"RDR نفشه نداره...دفترچه سالمه دیسک سالمه و خشی ندار قاب هم مشکلی نداره
عکس:
http://129.7.img98.net/out.php/i236906_img-2016.jpg"
این طور که ایشان گفتند قاب میباست هک بلوری باشه و رنگش قهوه ای باشه (اینجوری که در تلفن متوجه شدم اگر اشتباه متوجه شدم ببشخید) و ایا در عکس بالا رنگ قاب مشخص نبود؟ و درضمن
خب اگر ایشان ذکر کرده بودند که از قاب هم جداگانه عکس بگیر من عکس میگرفتم و میگذاشتم طبق گفته ی خودشان از لوازم داخل بازی خواستند عکس بگیرم و هیچ ذکری هم نشده که قاب چی باشه فقط گفتند سالمه یا نه

3-ایشان چجوری ادرس کامل من رو در عکس گذاشتند و حتی کد پستی....این به نظرم خلاف اصول اخلاقی هست و خواهشمندم که عکس را ویرایش کنند

4-من اگر اشتباهی کرده باشم زیر بارش میروم و حاضر به پرداخت هزینه هستم ولی وقتی اشتباهی نکردم و قبل از فروش خریدار از چیزی که خواسته من عکس گرفتم و ذکر نکرده که فلان قاب باشد یا نباشد چرا من باید پول پست بدهم؟شاید میگیم باید قاب اصلی میبوده و لی من اطلاعی نداشتم و خریدار اگر میگفت من به راحتی عکس میگرفتم و نشونش میدادم

5-این دو سه هزار تومان هم چیزی نیست که بخواهیم بحث کنیم در موردش ولی زمانی به قول شما پای حیثیت باشه من از خودم دفاع میکنم و باز هم میگم اگر قانع بشم که اشتباه از من بوده 100 درصد پول پست را هم از خودم هم از طرف مقابل خواهم داد چون خود خریدار هم میدونه 4000 تومان پول پست دادن که پول پست شد 3 هزار و 1 هزار بقیش را برگردوندم

آخرین ویرایش:
1-بنده خبر نداشتم که قاب اصلی یا غیر اصلی داشته چون بازی رو همینجوری از همین بازی سنتر خریدم و میتونم مشخصات فروشنده رو هم بگم و تایید کنه چون کلا من 5 تا بازی گرفتم از بازی سنتر که هیچ وقت به قاب دقت نکردم
2-ایشان قبل از خرید از من پرسیدند که:
"RDR همه چیزش تکمیله؟ قاب سالمه؟ دیسک خط و خش نداره؟ دفترچه و ... در چه وضعیه؟ میشه از لوازماش عکس بذارید؟"
جواب من:
"RDR نفشه نداره...دفترچه سالمه دیسک سالمه و خشی ندار قاب هم مشکلی نداره
عکس:
http://129.7.img98.net/out.php/i236906_img-2016.jpg"
این طور که ایشان گفتند قاب میباست هک بلوری باشه و رنگش قهوه ای باشه (اینجوری که در تلفن متوجه شدم اگر اشتباه متوجه شدم ببشخید) و ایا در عکس بالا رنگ قاب مشخص نبود؟ و درضمن
خب اگر ایشان ذکر کرده بودند که از قاب هم جداگانه عکس بگیر من عکس میگرفتم و میگذاشتم طبق گفته ی خودشان از لوازم داخل بازی خواستند عکس بگیرم و هیچ ذکری هم نشده که قاب چی باشه فقط گفتند سالمه یا نه

3-ایشان چجوری ادرس کامل من رو در عکس گذاشتند و حتی کد پستی....این به نظرم خلاف اصول اخلاقی هست و خواهشمندم که عکس را ویرایش کنند

4-من اگر اشتباهی کرده باشم زیر بارش میروم و حاضر به پرداخت هزینه هستم ولی وقتی اشتباهی نکردم و قبل از فروش خریدار از چیزی که خواسته من عکس گرفتم و ذکر نکرده که فلان قاب باشد یا نباشد چرا من باید پول پست بدهم؟شاید میگیم باید قاب اصلی میبوده و لی من اطلاعی نداشتم و خریدار اگر میگفت من به راحتی عکس میگرفتم و نشونش میدادم

5-این دو سه هزار تومان هم چیزی نیست که بخواهیم بحث کنیم در موردش ولی زمانی به قول شما پای حیثیت باشه من از خودم دفاع میکنم و باز هم میگم اگر قانع بشم که اشتباه از من بوده 100 درصد پول پست را هم از خودم هم از طرف مقابل خواهم داد چون خود خریدار هم میدونه 4000 تومان پول پست دادن که پول پست شد 3 هزار و 1 هزار بقیش را برگردوندم
سلام.
مگه میشه بازی قاپ اصلی نباشه تو تایک که زدی درج نکنی
من که به نظرم هر کی این تایپیک بخونه میگه شما اشتباه کردی و باید هزینه پست طرفم بدید
خودت بازی بخری و برات بفرستند قاب اصلی روش نباشه چه حالی بهت دست میده:-/
دیگه نمیپرسند قاب اصلی روشه یا نه البته این تایپیک دیدم بضی مثل اینکه نمیدونند قاب اصلی چیه از این به بعد میپرسم:-s
وقتی میگن قاب سالمه یا همه چی سالمه منظورش همه چی دیگه...

سلام.
مگه میشه بازی قاپ اصلی نباشه تو تایک که زدی درج نکنی
من که به نظرم هر کی این تایپیک بخونه میگه شما اشتباه کردی و باید هزینه پست طرفم بدید
خودت بازی بخری و برات بفرستند قاب اصلی روش نباشه چه حالی بهت دست میده:-/
دیگه نمیپرسند قاب اصلی روشه یا نه البته این تایپیک دیدم بضی مثل اینکه نمیدونند قاب اصلی چیه از این به بعد میپرسم:-s
وقتی میگن قاب سالمه یا همه چی سالمه منظورش همه چی دیگه...

من همینجوری بازی رو خریدم و هیچ حالی هم بهم دست نداده.....شما چرا فرافکنی میکنید؟من عکس گرفتم تو عکس مشخصه قاب چه رنگیه ایشان در تلفن گفتند قاب باید قهوه ای باشد تو عکس مگر مشخص نیست که بیرنگ هست؟
شما که میای جواب میدی و پست من رو نقل قول میکنی به تمام مواردی که اشاره کردم جواب بدین (البته خریدار باید جواب بده و وقتی هم یکی نقل قول میکنه نباید یه قسمتی رو بیاد جواب بده و مظلوم نمایی بشه..) من به شدت بر اینکه عکسی گذاشته شده و ادرس کامل من با کد پستی در ان درج شده ناراحتم و در اخر هم اگر در نهایت حق با ایشان بود بنده که فرار نکردم گفتم اگر به این نتیجه برسیم که حق 100 درصد با ایشان هست من 6 هزار تومان پست خودم و ایشان را میدهم
باتشکر

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or