N e M e S i S کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Oct 14, 2007 #1 سلام. من یک 360 دارم که میخوام بفروشم (v.us) است. دستگاه با یک دسته سیم دار با کابل و هدفون خود دستگاه ذستگاه 4 ماه کار کرده . بن شده قیمت(320) درصورت کنار امدن تخفیف داده میشود
سلام. من یک 360 دارم که میخوام بفروشم (v.us) است. دستگاه با یک دسته سیم دار با کابل و هدفون خود دستگاه ذستگاه 4 ماه کار کرده . بن شده قیمت(320) درصورت کنار امدن تخفیف داده میشود
Darkfie1d Lux Omnia Vincit Loyal Member Rating - 0% 0 0 0 Oct 14, 2007 #4 اون یکی تاپیک رو پاک کردم، بحث های مربوط به خرید و فروش رو در قسمت بازارچه مطرح و پیگیری کنید. در ضمن دباره اعلام میکنیم ما (یعنی مسئولین سایت) هیچ مسئولیتی در قبال معاملات کاربران با یکدیگر را بر عهده نمیگیریم!
اون یکی تاپیک رو پاک کردم، بحث های مربوط به خرید و فروش رو در قسمت بازارچه مطرح و پیگیری کنید. در ضمن دباره اعلام میکنیم ما (یعنی مسئولین سایت) هیچ مسئولیتی در قبال معاملات کاربران با یکدیگر را بر عهده نمیگیریم!
ps lover کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 15, 2007 #5 تاريخ ساخت ودرايو؟تا حالا تعمير شده يا نه؟پرميوم هست يا كور؟
N e M e S i S کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Oct 16, 2007 #7 ببخشید اشتباه تایپی اصلا تعمیر گاه نرفته سالمه درایو سامسونگ پریموم هستش مال 2007 هم هست مشکل بن شده آخرین ویرایش: Oct 16, 2007