فروش 360 فوری !!

stabilizer

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام می خوام دستگاهمو بفروشم بدلیل نیاز مالی. در ضمن اهل چرب زبونی و بازار گرمی هم نیستم هر چی می خونید همونه !

مشخصات : premium ntsc j با تمام قطعات سالم
دستگاه تا الان 1 بار هم 3 چراغ " نداده" چون زیر دست بزرگترین نخبه ی 360 در ایران (طاهر) تضمین شده به این صورت که xclamp شده / فن ها تقویت شدن / و divide هم شده و تاریخ دستگاه هم 8/2007
ضمنا تا الان به live هم وصل نشده به دلیل dsl نداشتن .
کلا این دستگاه مخصوص کشتی گرفتنه و 3 چراغ نخواهد شد ! :biggrin1:
با 4 تا بازی که همینجوری میدم.
orange box
nfs pro
forza 2
beowolf

قیمت 400 و فقط و فقط به این دلیل که حتما 3 چراغ نخواهد شد.(تضمین طاهری:biggrin1: !)

توجه 1 : هیچ قطعه ای از دستگاه جدا فروخته نمی شود
توجه 2 : لطفا پست اسپم و بی مربوط ندهید
توچه 3:در صورتیکه خریدارید یا همینجا یا به پروفایلم پیام بدید.

ممنون.

با سلام

من کنسول سعید رو از همه لحاظ تایید می کنم .

کنسول ایشون در همون ابتدای خرید با روش Xclamp در مقابل 3 چراغ بیمه شده و من هم تضمین می کنم که این کنسول هیچگونه مشکل حرارتی نداره و نخواهد داشت .
برای کسانی که نمیدونند Xclamp چیه همین قدر میتونم بگم که اگر کنسولی به دلیل داشتن مشکل حرارتی 3 چراغ بشه با نصب تجهیزات Xclamp که روی برد ، کنسول 3 چراغ شده دوباره زنده میشه و کنسول سعید از ابتدای کار بدون اینکه نیازی به Xclamp کردن داشته باشه با انجام این روش بیمه شده است.

برای کسی که دونبال یه کنسول سالم برای بازی کردن میگرده به نظر من بهترین گزینه هست.

موفق باشید
فریدون

سلام اقا من هر چقدر خواستم این پست نامربوط رو نزنم نشد
شما یطوری می گی نخبه 360 که ادم فکر می کنه اینا خدایه الکترونیکن نه اقا اینا فقط با چهار تا پیچ سفت کردن 50 تومن می گیرن و کارشون هم هیچ بار علمیه ای نداره البته منکر ایکس کلمپ نمیشم که واقعا روش فوق العاده و ساده ایه ایکس کلمپ هم هر بچهای که بتونه چهار تا پیچ رو بکنه تو یه سوراخ و سفتشون کنه می تونه انجام بده این نکست جن هم یهطوری گندش می کنه که انگار پرفسور الکترونیکه
بازم ببخشید

سلام اقا من هر چقدر خواستم این پست نامربوط رو نزنم نشد
شما یطوری می گی نخبه 360 که ادم فکر می کنه اینا خدایه الکترونیکن نه اقا اینا فقط با چهار تا پیچ سفت کردن 50 تومن می گیرن و کارشون هم هیچ بار علمیه ای نداره البته منکر ایکس کلمپ نمیشم که واقعا روش فوق العاده و ساده ایه ایکس کلمپ هم هر بچهای که بتونه چهار تا پیچ رو بکنه تو یه سوراخ و سفتشون کنه می تونه انجام بده این نکست جن هم یهطوری گندش می کنه که انگار پرفسور الکترونیکه
بازم ببخشید

با سلام

من قصد منحرف کردن تاپیک رو ندارم و فقط می خواستم به این دوست عزیز اینو یادآوری کنم که آقای عباخواه شاید نابقه الکترونیک نباشند اما کارهایی رو تا الان انجام دادند که به شخصه باعث افتخار من هست . به عنوان نمونه می تونم به زیرنویس فارسی کردن بازی Resident Evil 4 و یا تغییر رجیون کنسول و Xclampreplacement و کارهایی مثل این اشاره کنم که برای اولین بار تو ایران توسط ایشون انجام شد .

توصیه می کنم قبل از اینکه در مورد کسی قضاوت کنید ، در مورد گذشته ایشون مختصر اطلاعاتی داشته باشید .

موفق باشید
فریدون

با سلام

من قصد منحرف کردن تاپیک رو ندارم و فقط می خواستم به این دوست عزیز اینو یادآوری کنم که آقای عباخواه شاید نابقه الکترونیک نباشند اما کارهایی رو تا الان انجام دادند که به شخصه باعث افتخار من هست . به عنوان نمونه می تونم به زیرنویس فارسی کردن بازی Resident Evil 4 و یا تغییر رجیون کنسول و Xclampreplacement و کارهایی مثل این اشاره کنم که برای اولین بار تو ایران توسط ایشون انجام شد .

توصیه می کنم قبل از اینکه در مورد کسی قضاوت کنید ، در مورد گذشته ایشون مختصر اطلاعاتی داشته باشید .

موفق باشید
فریدون

دوست عزیز
تمام این روش ها به طور کامل تو اینترنت اموزش داده شده بود :sick:در مورد زیر نویس کردن که اونایی که دوبله می کنن پس لابد خدا هستن:laughing:
ضمنا شما به ریجن می گی رجیون:blink: درستش ریجن نه رجیون:shrewd: بهتره اول تلفظ این کلمات رو یاد بگیری بعدا بیای ...................:ziped:

دوست عزیز
تمام این روش ها به طور کامل تو اینترنت اموزش داده شده بود :sick:در مورد زیر نویس کردن که اونایی که دوبله می کنن پس لابد خدا هستن:laughing:
ضمنا شما به ریجن می گی رجیون:blink: درستش ریجن نه رجیون:shrewd: بهتره اول تلفظ این کلمات رو یاد بگیری بعدا بیای ...................:ziped:

من باید حتما گزارش تخلف بدم به مدیران تا قیافت مثل همون شکلک اخری بشه ؟!! :sick:

رفیق 360 تومان یه نفر با 4 تا بازی اشانتیون داره میده در ضمن ایکس کلمپ هم شده من میتونم 360 تومان تا هفته آینده 2 شنبه ازتون بردارم ولی شما که مشهدی و ما هم تهران پس چطوری چکش کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or