فروش 360 خیلی خیلی تمیز یا تعویض با ps3

satamirosat

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
من یه 360 تمیز تضمینی بن نشده پرمیوم دارد که یه دسته سیم دارم علاوه بر بی سیم خودش براش خریدم در ضمن 12 تا بازی نوی نو 100% مالزی هم دارم که از جدید ترین بازی هاشن مثل kane &layne guitar hero 3 cod 4 mass efect beowolf , winning eleven 2008 و ....
یه کابل AV هم علاوه بر hd componet روش هست . کابل LAN هدست و تمام لوازمش سر جاش هستش. یه فلش مموری 1 gb ضد آب هم براش خریدم واسه پخش video و update کردن.

با ps3 تعویض می کنم یا به بالا ترین قیمت فروخته میشه . دسگاهم رو هم 1 هفته تضمین میکنم چون از سلامتش مطمئنم.

خوب عزیزه دلم یه قیمت پیشنهادی بده
اومدی گفتی به بالاترین قیمت فروخته میشه خوب شاید بالاترین قیمت پیشنهادی تو تایپیک 100.000 تومان بود حاضری بفروشیش:laughing:
یه قیمت پیشنهادی بده ببینیم میتونیم با هم کنار بیام یا نه:-"

guitar hero 3
kane & lynch
gears of war
prostreet
fifa08
winning eleven 2008
mass effect
beowolf
assassins creed
forza 2
COD4
juiced 2
--------------
khode dastgah
1daste bisim
1daste simdar
harde 20gb
1kable HD-AV componed
1kabl AV
flash memory 1gb
hedset
LAN kabl
کلا دستگاه کامل هیچ چی کم نداره
2006 هم تاریخ ساختشه
3 ماه هم هست که خریدمش
1ماه هم تضمینش میکنم چون ازش مطمعنم.

من یه Psp Slim دارم 20 روز بیشتر کار نکرده اگر تعویض میکنی ما بقیه هم سر میدم

در ضمن من خودم Limit Edtion دارم واسه داداشم میخوام Psp هم 20 روز کار کرده اگر کسی میخواد من بفروشم این Xbox رو بگیرم کولی هم بازی داره

من یه Psp Slim دارم 20 روز بیشتر کار نکرده اگر تعویض میکنی ما بقیه هم سر میدم

در ضمن من خودم Limit Edtion دارم واسه داداشم میخوام Psp هم 20 روز کار کرده اگر کسی میخواد من بفروشم این Xbox رو بگیرم کولی هم بازی داره

چند سر میدی داداش ؟

بازی هم داره؟

اره داداش کلی بازی داره تبدیل هم شده دستگاه رو هم ببینی میگی اک بنده فقط باهاش Mp3 گوش میده

بهترین بازی های Psp و جدید ترین ها هم همراشه من همه رو خودم براش دانلود کردم با سرعت نور 2 تا فیلم هم روشه یه مموری 4 گیگ با یه فلش مموری 20 گیگ سونی اصلی

دیگه چی میخوای داداش شما بگو چند سر میگیری

اره داداش کلی بازی داره تبدیل هم شده دستگاه رو هم ببینی میگی اک بنده فقط باهاش Mp3 گوش میده

بهترین بازی های Psp و جدید ترین ها هم همراشه من همه رو خودم براش دانلود کردم با سرعت نور 2 تا فیلم هم روشه یه مموری 4 گیگ با یه فلش مموری 20 گیگ سونی اصلی

دیگه چی میخوای داداش شما بگو چند سر میگیری

این id رو add کن تا راحت حرف بزنیم:
p.arsian

مال یاهو هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or