سلام
من 9 تا mgs 4 از دوبی آوردم و 6 تاش رو فروختم و 3 تا برام مونده قیمت 95000 مقطوع همه هم آکبند هستند
این هم شماره تماس 09179540448 آرمان موفق باشید
والا منم میگم قیمت بالاست اما اونایی که توان مالی دارن
الان از ارمان عزیز بگیرن بهتره چون قیمتش از بازار کمتره
منم اگه میتونستم میگرفتم ار ایشون اما ....
سلام
اولن دوستان این بحث تمام کنید خب این تاپیک برای دعوا نیست درضمن اقای goril angori (ببخشید اسمتون بلد نیستم ) من اقای mahmood2020 میشناسم و با هاشون معامله هم کردم واقعا ادم معدب و با فرهنگین مثل شما و تمام بچه های این سایت
اینجا هم تاپیک اقا ارمان اون دوستمون هم نظرش گفت و شما به ایشون توهین کردید قبول کنید حالا کاری ندارم ایشون توی تاپیکتون چی گفتن؟ شما اینجا توی تاپیک اقا ارمان بهشون توهین کردین
اقا ارمان اگر راحی داره قیمتش کمتر کنین تا دوستان که میخوان بازی با قیمت عادلانه میخوان گیرشون بیاد قیمت شما به تهران نزدیک اگه کمتر کنی سریع اب میشه و هم بچه ها راضیترند هم شما که بازیهات فروختی
من نمیدونم شما تهرانیها خودتون قیمت این بازیهارو زیاد میکنید از بس که پیازداغش زیاد میکنید به خدا توی شهر ما(زاهدان) هر بازی که باسه ps3 میاد گرونترینش 75 هزارتومن اون موقعه که gta4 شما 100 تومن میخردید تا اینجا امد قیمتش 75 تومن بود الان بین 65 تا 70 شده همین metal4 هم گفته میاره قیمتشم 75 هزار تا شنبه میاره اگر میشد تلفون مغازه میدادم از اینجا سفارش میدادید اما حیف نمیزارن از اینجا cd پست بشه حتی خودم بازی که به اقا mahmood2020 فروختم بازی با خودم بردم تهران از اونجا باسش پست کردم
در اخرم من با این اقا ارمان معامله کردم یه f1 ازشون گرفتم واقعا ادم منصفی هستن حال انشاالله به شما هم یه تخفیفی بده که نه سیخ بسوزه نه کباب باتشکر