فروش 2 کنسول XBox 360 سالم

• Thread starter Thread starter Console
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Console

ناظم سابق انجمن
کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام دوستان

2 تا کنسول XBox 360 هست می خوام بفروشم که یکیش Premium-Limited Edition هست و یکیش یه Halo3 Special Edition که مال دوستم هست.

اول در مورد اون Premium-Limited Edition

این کنسول تاریخش 2/2007 هست و مادربوردش هم Launch هست.هیچ گونه مشکل گرمایی نداره و نداشته و تعمیری نیست.سالم سالم هست(مال خودم هست این کنسول).از مهر تا الان کار کرده یعنی یه چیزی حدود 6-7 ماه.

همراه خود کنسول یه دسته اضافی و 2 تا بازی اوریجینال بوده و کنسول رجیونش J هست.تمامی وسایل یه Premium هم که باهاش هست.روش یه Intercooler و 14 یا 15 عنوان بازیه که محصول شرکت پرتو هست و همه با پک هستن.
قیمتی که براش گذاشتم با کل این وسایلی که گفتم 425000 تومان هست.

یه کنسول Halo3 Special Edition هست مال دوستمه که تاریخش 07.08.2007 هست .کلیه وسایل این مدل باهاش هست و 1 ماه اکانت Gold که روی کنسول هم هست باهاشه.مادربوردش Zephyr هست و این کنسول حدودا 3 ماه و نیم هست که کار کرده...
قیمتش هم 450000 تومان

دوستانی که قصد خرید دارن نظرشون رو بگن.در ضمن تخفیف هم داره.

دلیل فروش هم خرید یه سری وسایل کامپیوتری هست که خیلی گرون هستن...

آخرین ویرایش:
سلام
من قسط خرید xbox دست دوم دارم ولی قیمتت خیلی بالاست الان Halo3 نو تقریبا 520:eek:
اگه halo3 رو 300 تا 350 میدی سریع میخرم(اگرم خواستی بدونه اکانت بده)
در کل من خریدارم(اگر این قیمت بدی)
یا pm بده یا ;)sms 0936-5865253

سلام
من قسط خرید xbox دست دوم دارم ولی قیمتت خیلی بالاست الان Halo3 نو تقریبا 520:eek:
اگه halo3 رو 300 تا 350 میدی سریع میخرم(اگرم خواستی بدونه اکانت بده)
در کل من خریدارم(اگر این قیمت بدی)
یا pm بده یا ;)sms 0936-5865253

دوست عزیز Halo3 Special Edition در حد نو هست و قیمتی که داری میدی خیلی پایین هست.با توجه به این که کابل تصویر و دسته بازی هم نو هستن.

باید از دوستم بپرسم ببینم آخرش چقدر حساب می کنه.

قیمت ها یکم فضایی هست دسگاه دسته دو چه یک ماه کار کرده باشد چه 1سال فرقی ندارد حداقل باید 200 تومان کم تر بدهی یعنی اگر قیمتش 520 هزار تومان باشد باید بدهی 320 تومان این منصفانه تر هست چون ازش استفاده کردی چه یک روز چه یک سال تازه این قیمتی که گفتم به شرطی هست که طرف خوب نگهش داشته

قیمت ها یکم فضایی هست دسگاه دسته دو چه یک ماه کار کرده باشد چه 1سال فرقی ندارد حداقل باید 200 تومان کم تر بدهی یعنی اگر قیمتش 520 هزار تومان باشد باید بدهی 320 تومان این منصفانه تر هست چون ازش استفاده کردی چه یک روز چه یک سال تازه این قیمتی که گفتم به شرطی هست که طرف خوب نگهش داشته

عزیز اولا که پست من رو خوب بخون ببین چی نوشتم.تخفیف هم داره.تخفیف ما 1500 تومان که نیست.
در ضمن قرار نیست که بخاطر این که شما یا کس دیگه اروزن می خواد ما 200 تومان ضرر کنیم.در ضمن من کلی چیز دارم روی این Premium میدم.

نوشته شده توسط Razor مشاهده گفتگو

اگر مشتری نیستی نمیخواد نظر بدی!. طرف زبون و عقل داره خودش تصمیم میگره قیمت مناسب هست یا نه. وکیل هم احتیاج نداره. به اون گندگی هم نوشته " تخفیف دار". بخرش پیدا بشه حتما پدارم جان باهاشون کنار میاد.

با سلام:-"
من X360 Halo Edition خریدم با کلی بازی و ...
همچیش نو بود.:eek:
با تشکر از آقا پدرام:love:

مبارکت باشه دوست عزیز.

بعدا براش یا یه اینترکولر بخر یا بده 12 ولتش کنن برات.X-Clamp هم کنی که دیگه عالی میشه.

امیدوارم 100 سال برات کار کنه... :love:

یکی بیاد مال من رو بگیره.دارم با کلی چیز می فروشمش.

گرونه؟خیلی گرونه
کنسول شما خوبه به درد من نمیخوره
ضمنا من اگه یک کنسول 3 چراغ 70 تومنی بگیرم تعمیرش کنم بران بهت صرف داره کلا کنسول 2007 میخوام همه چیز 200 تومن

گرونه؟خیلی گرونه
کنسول شما خوبه به درد من نمیخوره
ضمنا من اگه یک کنسول 3 چراغ 70 تومنی بگیرم تعمیرش کنم بران بهت صرف داره کلا کنسول 2007 میخوام همه چیز 200 تومن

این Launch با کلی وسایل هست و تخفیف هم داره.اما هیچ ایرادی نداره...

قرار هم نیست به شما فروخته بشه که ناراحتی...برو همون کنسول 70 تومانی 3 چراغ شده رو بخر عزیز.

این رو من کمتر از 390 نمی دم چون کلی وسایل و بازی باهاش هست...

کنسول رو با 2 بازی اوریجینال و 4-5 عنوان بازی به همراه تمامی وسایل همراه پرمیوم بدون هارد میدم 330 هزار تومان.

دوستانی که می خوان پیغام بگذارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or