فروش 2 عدد هارد 2TB وسترن با دیتا + در حد آکبند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

rezidentevilone

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
$(KGrHqF,!jkE4oHbhH(tBOU,Rg3GMg~~48_12.JPG
$(KGrHqF,!jkE4oHbhH(tBOU,Rg3GMg~~48_12.JPG

بسیار سالم و کم کارکرد هستند

از این هارد فقط برای تبادل آرشیو استفاده شده بعدش عملا کاری باهاشون نداشتم و مثل آکبند هستند

هر دوشون تا 14-6-2013 گارانتی دارند

فقط با دیتا فروخته می شه

دیتا هم بازی ps3 هست و فیلم و 3ریال !

قیمت مد نظرم برای 2 تاش با دیتاش 300 هست

لیست دیتا ها :

شما می تونید قیمت مد نظرتون رو پی . ام کنید ;)

kd14s18woxltnhsnm3zr.jpg

آخرین ویرایش:
من یکی شو میخوام 90 تومن ..............اکسترنال هست دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اولا که یک وقت ورشکست نشی شما :d
دوما هارد اکسترنال تا حالا از نزدیک دیدی ؟ :d

=))
بميري كوروش

نيما جان خوبي عزيزم ؟

خيابون قلياني ( بوق - داد - فرياد )
نديدي مارو . منم رفتم

من یکی شو میخوام 90 تومن ..............اکسترنال هست دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله همونطوری که در عکس ها مشخص هست اکسترنال هست ! 8-|
=))
بميري كوروش

نيما جان خوبي عزيزم ؟

خيابون قلياني ( بوق - داد - فرياد )
نديدي مارو . منم رفتم

سلام مخلصم !
اگه قلیانی بوده داشتم لوازم می خریدم ببرم واسه اوستا ! :دی شرمنده حواسم نشده :)

90 بدون هیچ دیتایی میخوام.فقط چندتا بازی PS3 ممکنه لازم داشته باشم که لیست میکنم میگم هر کدوم 1 تومنم پولش رو میدم.در ضمن این هارد اینترنال هست واقعا نمیدونین یا دارین شوخی مکنین نمیدونم.

اگه بازی ها مال PC بود می خریدم.
مرسی بابت اسپم ! :دی
90 بدون هیچ دیتایی میخوام.فقط چندتا بازی PS3 ممکنه لازم داشته باشم که لیست میکنم میگم هر کدوم 1 تومنم پولش رو میدم.در ضمن این هارد اینترنال هست واقعا نمیدونین یا دارین شوخی مکنین نمیدونم.

اینترنال هست عزیز ! عکسی که گذاشتم چه شباهتی به اکسترنال داره ؟! :-t

سلام لطفا سریع جوابمو بده چون من ممکنه بخرم و وقت طلاست منظورم اینه دارم اک میخرم و تا اخر این چند روز باید 4 ترا هارد.
خوب قیمتت بالاست اخرش چند میدی جفتشو بردارم ازت

سلام لطفا سریع جوابمو بده چون من ممکنه بخرم و وقت طلاست منظورم اینه دارم اک میخرم و تا اخر این چند روز باید 4 ترا هارد.
خوب قیمتت بالاست اخرش چند میدی جفتشو بردارم ازت

عزیز شما که خودت تو کار هستی دیگه ارزش دیتا ها رو می دونی پس دیگه حرف از تخفیف نزن ;)

بنده هارد اکسترنال بازی ps3 دو ترا براتون میریزم 150 تومان خوبه؟
اطلاعات ارزش داره اما من دارم هارد از شما میخرم و دارم بابت اطلاعاتم پول میدم ولی خوب تکش رو 120 و جفتش رو 230 بر میدارم با اطلاعات. اگر فکر میکنید ارزون گفتم و ورشکست میشم من هارد اکسترنال که گرون قیمت تره رو 150 با اطلاعات بهتون میدم کاملا نو با گارانتی.

بنده هارد اکسترنال بازی ps3 دو ترا براتون میریزم 150 تومان خوبه؟
اطلاعات ارزش داره اما من دارم هارد از شما میخرم و دارم بابت اطلاعاتم پول میدم ولی خوب تکش رو 120 و جفتش رو 230 بر میدارم با اطلاعات. اگر فکر میکنید ارزون گفتم و ورشکست میشم من هارد اکسترنال که گرون قیمت تره رو 150 با اطلاعات بهتون میدم کاملا نو با گارانتی.

چقدر جالب ! :))))

اقا اخرش 140 میخرم یکیشو چون خیلی نیاز دارم . 5 تومانم هزینه پست با من میکنه 145 من 148 میریزم خوبه؟ حالا اگر بگی نه خیلی دنیا پرستی دیگه :))
خوب اطلاعاتم توش هرچی بازی psp داری بریز مخصوصا اویل هارو + با اون سریالات خوب تا اینجا شد 1 ترابایت یه سری فیلم های اچ دی که بهت پیام دادم فقط همونارو بریز نه چیز دیگه. شد 1200 گیگ باقیشم بازی ps3 میخوام جدیداشونو خودم 2 ترا دارم تا l . a . noire دارم جدیدترارو pm بده بهم. الباقیشو هم فیلم و مستند بریز
بدی ما ایرانیا اینه که همیشه میخوایم یه خورده کمتر بخریم همین

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or