فروش 178 عنوان PS2

old_snake

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام....

178 بازی PS2 با قاب و کاور به قیمت 140000 تومان به فروش میرسد. بیشتر از 95% بازی ها مالزی
هستن. و هر کدام از بازی ها رو خودم 1500 تومان خریداری کردم.

نکته: بازی ها مال دوستم هستش که به دلیل نرسیدن پست های ایشون به 50 تا من براشون تاپیک زدم. ( جهت خرید به ایشون مراجعه کنید )

لیست بازی ها به این شکل میباشد:

Attachments

یه سوال داشتم ...
پس بعضی جاها که بازیها رو با قیمت 400 تا 500 می فروشن دلیلش واسه چیه؟
یعنی جنس سی دی و از این حرفاس ...
...
اولا" اینکه مالزی تو PS2 بهترین جنس هستش و بازی هایی که 400 ، 500 تومان هستند روی DVD های معمولی رایت شدن. ثانیا" دوست من تمامی بازی ها رو با قاب و کاور داره میفروشه و 100% 500 تومانی ها قاب و کاور ندارن.

کما اینکه من خودم تا بحال جایی رو ندیدم که کمتر از 700 تومان بازی بفروشه !

اون کپي ها کپي ـه ايرانن که قيمتشون 1000 تومان بود. الان ديگه ميفروشن 400 ، 500 تومان. کپي هاي مالزي رو من خودم هر کدوم رو 1500 پولشون رو دادم.

می خواستم به اطلاعت برسانم که توی قزوین بازی کپی های مالزی را 800تومان با قاب و کاور می دهند عزیز

دوست عزیز من قیمتم رو گفتم کاری به بازار ندارم تاهمین جا 150000 ضرر می کنم
بعدم این که این game ها 1 سریش اصلا پیدا نمیشه

ضرر که نکردی به نظره من ازش استفاده کردی الان می خواهی بفروشی پس به این نمی گویند ضرر... نکنه همه رو می خواهی به همون قیمتی که خریدی بفروشی عزیز

اولا" اینکه مالزی تو PS2 بهترین جنس هستش و بازی هایی که 400 ، 500 تومان هستند روی DVD های معمولی رایت شدن. ثانیا" دوست من تمامی بازی ها رو با قاب و کاور داره میفروشه و 100% 500 تومانی ها قاب و کاور ندارن.

کما اینکه من خودم تا بحال جایی رو ندیدم که کمتر از 700 تومان بازی بفروشه !

حرف شما درست ولی تو ایران بازی کپی دیگه خوب و بد نداره ...مهم اینه که قابل استفاده باشه که 95 درصد هم همینطوره ...
تو پاساژ رضا هم که چند وقت پیش اونجا بودم زده بود حراج بازیهای پی اس 2 495 تومن ... کمی بالاترش هم وست بازیهای قدیمیشو (تا جایی که یادمه) می داد 800 ...(شاید الان تغییرش داده و گرونتر یا ارزونترش کرده باشه) ...هر دو هم با کاور می دن .
...
نمی دونم شما بازیها رو کی گرفتید ولی با تجربه ای که من در فروختن آرشیو بازیهام داشتم کمی گرون می فروشید .

اگر می خواستم همون قیمت بدم که می زدم
178بازی PS2 با قاب و کاور به قیمت 288000 تومان به فروش میرسد نه 140000

الان گفتم دانه ای 800 هست ضرب در 178 کنی می بینی که میشود 142400 تومان عزیز نه 288000 هزار تومان ما الان به قیمت امروز حساب می کنبم نه به قیمت 2یا 3ساله پیش عزیز مفهوم برات هست یا بیشتر توضیح بدهم فکر نکنم تا 100 ساله دیگر هم بتوانی با این قیمت که می دهی بتوانی بفروشی

الان گفتم دانه ای 800 هست ضرب در 178 کنی می بینی که میشود 142400 تومان عزیز نه 288000 هزار تومان ما الان به قیمت امروز حساب می کنبم نه به قیمت 2یا 3ساله پیش عزیز مفهوم برات هست یا بیشتر توضیح بدهم فکر نکنم تا 100 ساله دیگر هم بتوانی با این قیمت که می دهی بتوانی بفروشی

دوست عزيز منم 140 هزار تومان قيمت دادم ، شما پست اول رو درست مطالعه بفرماييد
من گفتم قیمتی که خودم خریدم میشه 288 هزار تومان این قیمت رو دادم که بفهمید چقدر ضرر کردم.

شما خریدارید ؟ اگر واقعا خریدار هستید بیاید تو پ.خ با هم صحبت کنیم.

پ.ن: نمیدونم چرا جدیدا برای بالا بردن پست ها میان تو تاپیک های فروش اسپم میدن ! اگر خریداری بگو میخوام بخرم، اگر فلان قیمت بدی میخرم.

آخرین ویرایش:
دوست من اصلا قصد مداخله ندارم و چیزی نمیگم
اما من 230 تا بازی رو 33 تومان دادم اگه خواستی ادیشم بدم
شما خیلی گرون حساب میکنی با بچه ها;)

دوست عزيز منم 140 هزار تومان قيمت دادم ، شما پست اول رو درست مطالعه بفرماييد
من گفتم قیمتی که خودم خریدم میشه 288 هزار تومان این قیمت رو دادم که بفهمید چقدر ضرر کردم.

شما خریدارید ؟ اگر واقعا خریدار هستید بیاید تو پ.خ با هم صحبت کنیم.

پ.ن: نمیدونم چرا جدیدا برای بالا بردن پست ها میان تو تاپیک های فروش اسپم میدن ! اگر خریداری بگو میخوام بخرم، اگر فلان قیمت بدی میخرم.

بازم می گم ضرر نکردی استفاده کردی حالا می خواهی بفروشی من بخاطره اینکه پستم بره بالا پست نمی دهم برام ارزشی نداره چه هزار تا پست بدهم چه 100 تا قیمتت یک کمی نجومی هست اگر دانه ای 200 تومان بدهی من خریدارم به شرط سالم بودن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or