فروش 15 عدد بازی اوریجینال PS3 (زیر خاکی-کمیاب) !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Captain_Black

کاربر سایت
Rating - 100%
26   0   0
با سلام خدمت دوستان عزیز >:d<

این لیست بازیها:(اونهایی که تو عکس هستن ولی تو لیست نیستن فروخته شدن)

Brothers In Arms : ریجن 2-از نظر دیسک هیچ گونه مشکلی نداره کاملا آینه بدون خط و خش-دفترچه داره.جلدش هم کاملا تمیزه چون جلدش قدیمی بود و عوضش کردم. قیمت: 22

Legends Of Wrestlemania: ریجن 3-دیسک تمیز-قاب تمیز نیست(پارگی داره) ولی اگه قابشو عوض کنید میشه مثل روز اول-قیمت: 21

HAWX 1: با این که قدیمیه ولی تنها 2 ماه پیش برام به صورت آکبند رسیده و همه چیز مثل روز اولشه و نکته ی قابل عرضی نیست.قیمت:22

Eye Pet:ریجن 2-به همراه Magic Card - آپدیتش کنید میتونید با MOVE بازی کنید-دیسک آینه-جلد تمیزه ولی یه تیکه ی کوچیکش یه کم پاره شده به اندازه ی یه عدس :d قیمت : 22

Bioshock 2:ریجن 2-دیسک آینه همه چی سالم فقط قابش 2 تا خش روش داره وگرنه کاملا تمیزه خودم قابش رو عوض کردم.قیمت:24

GUITAR HERO AEROSMITH :ریجن 2 -همه چی عین روز اول.قیمت:38 (این یکی پستش با خودمه)

این هم عکس ها: (شرمنده عجله داشتم چیزی دم دست تر از این نبود :d تازه اسم کاربریم روشه :d )

Attachments

• 251120111205.jpg
    251120111205.jpg
    90.9 KB · مشاهده: 227
  • 251120111207.jpg
    251120111207.jpg
    175.5 KB · مشاهده: 380
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ALit214
عزیز سری دومت رو هم رو کن دیگه.
از بد روزگار 2 تا از بازی هات رو میخواستم فقط تاپیک رو دیر دیدم و فروش رفته بودن.

به افتخار ارمان

up up up up

چاکرم

عزیز سری دومت رو هم رو کن دیگه.
از بد روزگار 2 تا از بازی هات رو میخواستم فقط تاپیک رو دیر دیدم و فروش رفته بودن.

سری دوم بستگی به فروش سری اول داره و اول باید ببینم با این کارم راه میفته یا تاثیری داره یا نه.
اونم به زودی

MAG هم فروخته شد

up up up up upup

اشنا الله که مشکلت حل میشه واز فروختن بازی هات پشیمون نمیشی

up up up up upup

اشنا الله که مشکلت حل میشه واز فروختن بازی هات پشیمون نمیشی

چاکرم دستت هم درد نکنه که وقتی من نیستم UP میکنی.این ها هم بیشتر بازیهایی هستن که بازی نمیکنم یا پلات کردم و داشتن خاک میخوردن گفتم بفروشم که حداقل بچه ها یه استفاده ای کرده باشن.دمت گرم

[LTR] Ahoy Captain ! Please check your inbox ;)[/LTR]

شرمنده بیرون بودم جواب دادم :d

بازی های

اساین کرید 2

فرار از زندان

و رسیستنس2 رو که خرید ه بودم

رسید دستت در نکنه

انصافا حیلی با سلیقه ای دیسکا همه اش تمیز حتی یک دونه هم خش ولکه نداره
فقط فرار از زندان که اونم خودت گفته بودی جعبه اش شکسته ولی به اون قیمت خیلی عالی بود بلوری خامش 13 تومان نیست:))

بازی های

اساین کرید 2

فرار از زندان

و رسیستنس2 رو که خرید ه بودم

رسید دستت در نکنه

انصافا حیلی با سلیقه ای دیسکا همه اش تمیز حتی یک دونه هم خش ولکه نداره
فقط فرار از زندان که اونم خودت گفته بودی جعبه اش شکسته ولی به اون قیمت خیلی عالی بود بلوری خامش 13 تومان نیست:))

خب خدا رو شکر
والا من این Prison Break رو از کسی خریدم که واقعا تا چند روز هر چی فکرمو مشغول میکردم که خدایا چطوری اینجاش شکسته بازم تو کتم نمیرفت :d این هیچی یه بار دوستم از توپخونه یه دیسک گرفته بود واسه بوت اگه اشتباه نکنم Mercenaries 2 بود بعد دیدم داغونتر از این راه نداره ! کاور بازی روش جای ته لیوان چایی بود که خشک شده بود :d یعنی مثلا یارو کاور رو دراورده و روش استکان گذاشته ! :d خداییش آدم چی بگه :d LOOOOOOOOOOOOOOL

حیف خیلی دیر دیدم این تاپیک رو MAG رو میخواستم که . . .
آپ

ملت جوکن به خدا...!!!
بعضیا تاپیکو نمیخونن عکسو میبینن فقط بعضیا بر عکس!!:))
آرمان خدا نکنه سرو کار آدم به فروش اجناس تو بازارچه بخوره!!!
پیر میکنه آدمو....!!!

UP
تخفیف خوردند :d به جان خودم زیر این دیگه اصلا راه نداره بیاین بخرین تا پشیمون نشدم :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or