فروشنده فروش ۱۰عنوان بازی ارشیوی ps3

tempest

کاربر سایت
Rating - 100%
8   0   0
سلام
قصد فروش این ۱۰ عنوان بازی از ارشیوم رو دارم . همه ی عنوان ها کامل دارای دفترچه و بدون کوچکترین خش یا شکستگی . نود درصد این عناوین پلمبشون رو خودم باز کردم با نو تفاوتی ندارن .

Skyrim: 55t(همراه با نقشه)
Batman arkham city : 40 t.
45 AC revelations (special edition​
AC III :45 t
Call of duty MW2: 30 t
Call of duty ghosts : 40 t
GTA IV : 40 t
FIFA street : 50 t
Sniper elite v2 : 30 t
Medal of honor warfighter : 30 t

قیمت ها کاملن مقطوعه اگه به همین قیمت ها خریدارید لطف کنید pm بدید . بنده تهرانم حضوری یا با پیک تحویل میدم . شهرستان هم پست میشه .

Attachments

• image.jpeg
    image.jpeg
    281.9 KB · مشاهده: 48
  • image.jpeg
    image.jpeg
    256.1 KB · مشاهده: 49
  • image.jpeg
    image.jpeg
    287.7 KB · مشاهده: 50
  • image.jpeg
    image.jpeg
    250.4 KB · مشاهده: 53
  • image.jpeg
    image.jpeg
    286.6 KB · مشاهده: 49
  • image.jpeg
    image.jpeg
    285.2 KB · مشاهده: 49
  • image.jpeg
    image.jpeg
    273.6 KB · مشاهده: 49
  • image.jpeg
    image.jpeg
    260.2 KB · مشاهده: 50
  • image.jpeg
    image.jpeg
    264.3 KB · مشاهده: 47
سلام
قصد فروش این ۱۰ عنوان بازی از ارشیوم رو دارم . همه ی عنوان ها کامل دارای دفترچه و بدون کوچکترین خش یا شکستگی . نود درصد این عناوین پلمبشون رو خودم باز کردم با نو تفاوتی ندارن .

Skyrim: 55t(همراه با نقشه)
Batman arkham city : 40 t.
45 AC revelations (special edition​
AC III :45 t
Call of duty MW2: 30 t
Call of duty ghosts : 40 t
GTA IV : 40 t
FIFA street : 50 t
Sniper elite v2 : 30 t
Medal of honor warfighter : 30 t

قیمت ها کاملن مقطوعه اگه به همین قیمت ها خریدارید لطف کنید pm بدید . بنده تهرانم حضوری یا با پیک تحویل میدم . شهرستان هم پست میشه .
جی تی ای 4 نقشه داره؟

• Like
Reactions: daltononline_1
برادر شما که اصلا نیستی پیام هم دادیم جواب ندادین.
چندین بار ذکر کردم پایین تر از قیمت نوشته شده فروخته نمیشه . باز دوستان شماره میدن تماس میگیرم میگن اگه فلان قیمت میدی برمیدارمش. واس همین میبینی این جا پیام زیاده من جواب همرو شخصی دادم ولی معامله نشده و دلیل نمیشه که من نباشم .
شما اگه عنوانی رو می خوای pm بده . Gta اون موقع یکی زودتر از شما خواسته بود که معامله نشد

چندین بار ذکر کردم پایین تر از قیمت نوشته شده فروخته نمیشه . باز دوستان شماره میدن تماس میگیرم میگن اگه فلان قیمت میدی برمیدارمش. واس همین میبینی این جا پیام زیاده من جواب همرو شخصی دادم ولی معامله نشده و دلیل نمیشه که من نباشم .
شما اگه عنوانی رو می خوای pm بده . Gta اون موقع یکی زودتر از شما خواسته بود که معامله نشد
۴۰ گذاشتید iv ماهم پیام دادیم خریداریم دیگه ۴۰ تومن چونه نداره.بهرحال کلا یه جواب ندادید به ما از جای دیگه تهیه شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or