O only4you_mehr کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 4, 2008 #1 سلام دوستان من می خوام گیم کیوبم رو بفروشم دلیلش هم خرید ویی هستش قیمت پایه هم 140 هزار تومن
gentleman_ps کاربر سایت Rating - 100% 5 0 0 Sep 6, 2008 #19 سلام شما تهران هستید ؟ اگه تهران باشی احتمالا خودم ازت برمیدارم
O only4you_mehr کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 6, 2008 #20 تهران نیستم ولی با پست دو روزه می رسه دستت
G Gorgi کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 6, 2008 #21 نوشته شده توسط only4you_mehr: واسه وی می خوای ؟ با هم می فروشم بیشتر... نه . ولی خیلی لازم دارم . شما نمی فروشی ؟ اگه جایی هم سراغ داشتی برای فروش بهم بگی ممنون می شم . ولی خودتم اگه بگی چند من باهات راه میاما . هر قیمتی !
نوشته شده توسط only4you_mehr: واسه وی می خوای ؟ با هم می فروشم بیشتر... نه . ولی خیلی لازم دارم . شما نمی فروشی ؟ اگه جایی هم سراغ داشتی برای فروش بهم بگی ممنون می شم . ولی خودتم اگه بگی چند من باهات راه میاما . هر قیمتی !
O only4you_mehr کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 6, 2008 #22 نمی دونم از کجا میشه خرید مموری رو تکی نمی فروشم
rpg 8 عضو جدید Rating - 0% 0 0 0 Sep 8, 2008 #23 نوشته شده توسط Gorgi: نه . ولی خیلی لازم دارم . شما نمی فروشی ؟ اگه جایی هم سراغ داشتی برای فروش بهم بگی ممنون می شم . ولی خودتم اگه بگی چند من باهات راه میاما . هر قیمتی ! بیشتر... تهرانی؟ برو پاساژ لباف اونایی که ویی دارن توی مغازه بگو مموری ش رو میخوام100% پیدا میشه!
نوشته شده توسط Gorgi: نه . ولی خیلی لازم دارم . شما نمی فروشی ؟ اگه جایی هم سراغ داشتی برای فروش بهم بگی ممنون می شم . ولی خودتم اگه بگی چند من باهات راه میاما . هر قیمتی ! بیشتر... تهرانی؟ برو پاساژ لباف اونایی که ویی دارن توی مغازه بگو مموری ش رو میخوام100% پیدا میشه!
s l a s h کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Sep 22, 2008 #25 اقا ببخشید که قیمتم خیلی پاینتر از اونی که شما گفتید چون منم میخوام re ها رو بازی کنم بعد بفروشمش مجبورم داستگاهتو قیمتی ور دارم که بعدآ از خودم بخرن
اقا ببخشید که قیمتم خیلی پاینتر از اونی که شما گفتید چون منم میخوام re ها رو بازی کنم بعد بفروشمش مجبورم داستگاهتو قیمتی ور دارم که بعدآ از خودم بخرن