فروش یک کیبورد عجیب و حیرت آور

arash63

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام
یک عدد کیبورد لیزری برای فروش دارم . کیبورد رو روشن می کنید و بر روی هر سطح جامد و مسطحی که بزارید براتون یه کیبورد لیزری ایجاد می کنه که میتونید با اون به راحتی تایپ کنید . خطا اصلا نداره و واقا عالی کار می کنه . به صورت بلوتوث هست و با هر دستگاهی که بلوتوث داشته باشه مثل آیفون - آیپد - انواع گوشی های آندرویدی - مک بوک - پی سی و ... کار می کنه .

در ضمن امکانی داره که به عنوان یک موس مالتی تاچ (همانند تزک پد اپل) هم ازش می شه استفاده کرد . هنگام تایپ کردن صدای فشردن دکمه هم در می آد . در کل اگر ازش استفاده کنید دهنتون باز می مونه . (من خودم هنگ کردم)

کیبورد تازه بزام اومده و برای تست باز شده و کاملاَ نو هست . برام ۱۸۰ دلار در اومده من قیمت پایه برای فروش رو ۳۳۰ هزار تومان میزارم و به بالاترین پیشنهاد فروخته می شه . ارزونتز از این رقم نمی دم و عجله ای برای فروش هم ندارم .

من تهران هستم . ترجیها فروش در تهران ، شهرستان هم هزینه پست با خریدار .

عکسها رو در زبر می تونید ببینید .

لطفا مدل دقيقش رو بفرمائيد اگه لينكى از آمازون هم داره بذاريد
بدون جيل ميشه تو آيفون و آيپد استفاده كرد؟
تهران حضورى ميتونيد معامله كنيد؟

از اینکه دیر به تاپیک سر زدم ببخشید . مسافرت بودم .
سلام دوست من

مدلش celluon magic cube
این هم لینک آمازون

http://www.amazon.com/Celluon-Magic...1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1332620950&sr=1-1
بله می شه بدون جیلبریک با آیفون و آیپد استفاده کزد استفاده کرد

حتماَ حضوری هم معامله می کنیم . یه تخفیفی هم موقع معامله میدم .

---------- نوشته در 12:43 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:41 AM ارسال شده بود ----------

آقا ببخشید بابت اسپم.
این چه طوری میفهمه که ما کدوم دکمه رو میزنیم؟ یعنی یه سیستم Finger Track داره و مثل Kinect حرکت انگشت رو دنبال می کنه؟

من فکر می کنم image processing هست .

آخرین ویرایش:
میگفتن ایفون 5 بیاد همچین چیزی داره ها ولی نگو جداشم بوده
اقا ما یه دوست داریم به اسم ارش میرزایی بچه نازی اباده شما که نیستید یهویی تشابه اسمیه فکر کنم

میگفتن ایفون 5 بیاد همچین چیزی داره ها ولی نگو جداشم بوده
اقا ما یه دوست داریم به اسم ارش میرزایی بچه نازی اباده شما که نیستید یهویی تشابه اسمیه فکر کنم

پارسال قبل از اینکه آیفون 4s معرفی بشه یک کلیپ تبلیغاتی فیک از آیفون ۵ اومده بود که توی اون چنین چیزی بود ولی بعدش اپل 4s رو معرفی کرد و معلوم شد که فیک هست .

آره تشابه اسمیه ولی ما به ایشون ارادت داریم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or