فروش یک مودم مبین نت WIFI

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Real Madrid 9

کاربر سایت
Rating - 100%
47   0   0
سلام دوستان عزیز اینبار با یه مودم اومدم خدمتتون و میخام مودم مبین نت بفروشم این مودم ( مودم داخلی وایمکس با پورت تلفن و امکان WiFi و یا Indoor VOIP-WiFi CPE ) هستش و قیمتش اکش 110 تومنه دوستان اینم خیلی خیلی اک و تازه تازه و دوستانیم که

از من خرید کردن میدونن من چقد خوش صلیغم .

دوستان حتی پلاستیکای کنار مودمو نکندم در این حد تمیزه و نو هستش و حتی کارتنشم انگار تازه خریدیش نگا کنین به عکسایی که زیر براتون میزارم باز این سایت مبین نت تحقیق کنین ببینین خواستین من فروشندم و منتظر دوستانم تا پ.خ کنین بهم تا با هم معامله کنیم

دوستان عزیزم .

تازه دوستان عزیز اینم اضافه کنم که هم ترافیک و هم تا اخر برج 7 میتونین ازش استفاده کنین مجانی ، چون من پولشو دادم .

اینم قیمت مودم اک که طرح مودمو تغییر دادن بدگلش کردن ولی برا من زیباتره .

اینم چنتا عکس از مودمم . کارتنشو نگا اکش اینجوری نیست .

اینم یه لند وایر لسه که خودم 28 خریدم من کلشو با مودم یکجا میدم کلا 110 تومن وستان و کلا یکجا می فروشمشون .

اگه تو کرج یا تهران باشیم معامله راحت تره اگه نه شهرستان بودین براتون پست می کنیم دوستان عزیز .

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان عزیز انجمن بازی سنتر مخصوصا آقا معین که تاج سر ماست

والا من با آقا معین یه معامله ای داشتم باید بگم عالی بود عالی آقا آخر صلیغه است دستگاه با نو مو نمیزد خیالتون راحت هرکی با معین جان معامله کنه برد کرده ;;)

سلام به دوستان عزیز انجمن بازی سنتر مخصوصا آقا معین که تاج سر ماست

والا من با آقا معین یه معامله ای داشتم باید بگم عالی بود عالی آقا آخر صلیغه است دستگاه با نو مو نمیزد خیالتون راحت هرکی با معین جان معامله کنه برد کرده ;;)

الان کارت زرد میگیری

آپ !

تازه دوستان عزیز اینم اضافه کنم که هم ترافیک و هم تا اخر برج 7 میتونین ازش استفاده کنین مجانی ، چون من پولشو دادم .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or