سلام دوستان عزیز اینبار با یه مودم اومدم خدمتتون و میخام مودم مبین نت بفروشم این مودم ( مودم داخلی وایمکس با پورت تلفن و امکان WiFi و یا Indoor VOIP-WiFi CPE ) هستش و قیمتش اکش 110 تومنه دوستان اینم خیلی خیلی اک و تازه تازه و دوستانیم که
از من خرید کردن میدونن من چقد خوش صلیغم .
دوستان حتی پلاستیکای کنار مودمو نکندم در این حد تمیزه و نو هستش و حتی کارتنشم انگار تازه خریدیش نگا کنین به عکسایی که زیر براتون میزارم باز این سایت مبین نت تحقیق کنین ببینین خواستین من فروشندم و منتظر دوستانم تا پ.خ کنین بهم تا با هم معامله کنیم
دوستان عزیزم .
تازه دوستان عزیز اینم اضافه کنم که هم ترافیک و هم تا اخر برج 7 میتونین ازش استفاده کنین مجانی ، چون من پولشو دادم .
اینم قیمت مودم اک که طرح مودمو تغییر دادن بدگلش کردن ولی برا من زیباتره .
اینم چنتا عکس از مودمم . کارتنشو نگا اکش اینجوری نیست .
اینم یه لند وایر لسه که خودم 28 خریدم من کلشو با مودم یکجا میدم کلا 110 تومن وستان و کلا یکجا می فروشمشون .
اگه تو کرج یا تهران باشیم معامله راحت تره اگه نه شهرستان بودین براتون پست می کنیم دوستان عزیز .
از من خرید کردن میدونن من چقد خوش صلیغم .
دوستان حتی پلاستیکای کنار مودمو نکندم در این حد تمیزه و نو هستش و حتی کارتنشم انگار تازه خریدیش نگا کنین به عکسایی که زیر براتون میزارم باز این سایت مبین نت تحقیق کنین ببینین خواستین من فروشندم و منتظر دوستانم تا پ.خ کنین بهم تا با هم معامله کنیم
دوستان عزیزم .
تازه دوستان عزیز اینم اضافه کنم که هم ترافیک و هم تا اخر برج 7 میتونین ازش استفاده کنین مجانی ، چون من پولشو دادم .
لینک 1
اینم قیمت مودم اک که طرح مودمو تغییر دادن بدگلش کردن ولی برا من زیباتره .
لینک 2
اینم چنتا عکس از مودمم . کارتنشو نگا اکش اینجوری نیست .
اینم یه لند وایر لسه که خودم 28 خریدم من کلشو با مودم یکجا میدم کلا 110 تومن وستان و کلا یکجا می فروشمشون .
اگه تو کرج یا تهران باشیم معامله راحت تره اگه نه شهرستان بودین براتون پست می کنیم دوستان عزیز .
آخرین ویرایش: