hans کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 May 1, 2012 #1 قیمت 670 تومان wi fi دستگاه هم روشه شنیدم بعضی ها از رو دستگاه درش میارن... بازی ها رو که هم از روی هارد اجرا کردم پس درایوش کار نکرده زیاد آخرین ویرایش: Jun 3, 2012
قیمت 670 تومان wi fi دستگاه هم روشه شنیدم بعضی ها از رو دستگاه درش میارن... بازی ها رو که هم از روی هارد اجرا کردم پس درایوش کار نکرده زیاد
nash کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 May 1, 2012 #4 سلام دوست من الان اکبند این دستگاه تو بازار 690 این قیمت.........
nash کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 May 1, 2012 #6 من نمیتونم قیمت خاصی رو واسه کنسولت بدم چون از شرایط کنسولت خبر ندارم ولی اگه نظر منو بخوای میگم الان نفروش چون قیمتا یه نمه تو بازار کشیده پایین همشهری یه چند وقت صبر کن همشهری
من نمیتونم قیمت خاصی رو واسه کنسولت بدم چون از شرایط کنسولت خبر ندارم ولی اگه نظر منو بخوای میگم الان نفروش چون قیمتا یه نمه تو بازار کشیده پایین همشهری یه چند وقت صبر کن همشهری
A ahmad_a کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 May 6, 2012 #10 داداشي يه قيمتي بده ببرن ازت ديگه .اخه طر نمياد به خاطر 40تومن نوش نگيره كه .دوست من فقط پيشنهاد بود شما به كارت ادامه بده
داداشي يه قيمتي بده ببرن ازت ديگه .اخه طر نمياد به خاطر 40تومن نوش نگيره كه .دوست من فقط پيشنهاد بود شما به كارت ادامه بده
Niko Bellic کاربر سایت Rating - 100% 27 0 1 May 6, 2012 #12 داداش نوش 700تومنه! 30%مغازه کم میکنه، اینجا چون بازیسنتره 20%ش رو بزن برا من اگه خواستی پیام بده.