فروش یک عدد wii uc

eblis749

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
با سلام
یک عدد wii ریجن uc سه ماه کار کرده
به همراه یک عدد کارت حافظه + کابل component dvd + ترانس +دسته کلاسیک +5 عدد بازی +1عدد wii sport orginal که همراه خود دستگاه
مود چیپ دستگاه هم d2c میباشد
به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته میشود
لطفا قیمت های خودتون را برام pm بدید

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز
خوب مشخص که uc بهتر . منو ها تو این دستگاه انگلیسی ولی توی j منو ها همه ژاپنی
در ضمن توی بازی ها هم منو ها طبق ریجن دستگاه بالا میاید و دیگر نیازی به تغییرات ندارید

چرا دروغ میگید!
کی گفته منوی بازی ها طبق ریجن دستگاه بالا میاد!
دستگاه من j هست و از 23 بازیم فقط 2 تاش منوهاش ژاپنیه!
سعی نکنید با دروغ مشتری جمع کنید.

چرا دروغ میگید!
کی گفته منوی بازی ها طبق ریجن دستگاه بالا میاد!
دستگاه من j هست و از 23 بازیم فقط 2 تاش منوهاش ژاپنیه!
سعی نکنید با دروغ مشتری جمع کنید.
اولا اگر اطلاع ندارید بدونید بازی های که شما دارید توسط wii language patcher
پچ شده اند و دستکاری شدن. البته بعضی بازی ها region free هستند و مشکلی ندارند ولی بازیهای j با منو ژاپنی عرضه میشوند
در ضمن به شما ربطی نداره تو تاپیک کسی دخالت کنید و تهمت هم بزنید
اگر از چیزی اطلاع نداری سعی نکن طرفتو درغگو خطاب کنی
شما تاپیک خودتون رو اداره کنید

اولا اگر اطلاع ندارید بدونید بازی های که شما دارید توسط wii language patcher
پچ شده اند و دستکاری شدن. البته بعضی بازی ها region free هستند و مشکلی ندارند ولی بازیهای j با منو ژاپنی عرضه میشوند
در ضمن به شما ربطی نداره تو تاپیک کسی دخالت کنید و تهمت هم بزنید
اگر از چیزی اطلاع نداری سعی نکن طرفتو درغگو خطاب کنی
شما تاپیک خودتون رو اداره کنید

حالا چه فرقی میکنه مهم اینه که تو بازار ایران 90% بازیها انگلیسی هستن.
دیگه هم بحثو ادامه ندید(برای ایجاد نشدن دعوا)
اگه ناراحتتون کردم ببخشید

ببين دوست من تو ايران مردم رابطه خوبي با نينتندو ندارن نمي دونم چرا به خاطر همينم مشتري كنسولا ش كمه من با وسايلش 300 بر ميدارم خواستي يه ندا بده
سلام
نه دوست عزیز این قیمت نمیفروشم
مطمئن باش هیچ جا wii uc رو با این قیمتا پیدا نمیکنید موفق باشید

چرا شما برو تاپيك اشكانم رو بخون مي بتي يه وي رو با چه چيزايي چند داد راستي اون اونجانگفته من زش پرسيدم 375 داده بوداز دوستانم بود حيف مه اون زمان پول نداشتم راستي چه خبرته وي يو سي نوش رو يگانه ميده 400 حالا مگه نوبرش رو اوردين اينجا به اين راحتي ها كسي وي نميخره خيالت راحت اونم با ين قيمتا منم نمي خوام زياد بالايه اين كنسول پول بدم اگه ببينم قيمت دسته دو اينقدر فضايي هست خوب ميرم نوش رو مي خرم
با تشكر

من اگه می خواستم قیمت فروش کنسولمو اعلام کنم خودم اعلام می کردم، هر گونه رابطه ای هم با این آقای پست بالا تکذیب می کنم.
خوبه که آدم نون بازوی خودشو بخوره، نه اینکه آب رو گل آلود کنه و ماهی بگیره

درست ميگن دوست من نيستن فقط تو پيام خصوصي به من ميگفتن دوست من منم رو اين حساب گفتم راست ميگن نبايد ميگفتم چون به من ربطي نداشت ازشون عذر خواهي كردم تو پيام خصوصي قرار بود من 360 خودم رو با ايشون تاخ بزنم كه نشد حالا بيخيال موضوع تاپيك رو منحرف نكنيم ابليس جان اخرش چند

چرا شما برو تاپيك اشكانم رو بخون مي بتي يه وي رو با چه چيزايي چند داد راستي اون اونجانگفته من زش پرسيدم 375 داده بوداز دوستانم بود حيف مه اون زمان پول نداشتم راستي چه خبرته وي يو سي نوش رو يگانه ميده 400 حالا مگه نوبرش رو اوردين اينجا به اين راحتي ها كسي وي نميخره خيالت راحت اونم با ين قيمتا منم نمي خوام زياد بالايه اين كنسول پول بدم اگه ببينم قيمت دسته دو اينقدر فضايي هست خوب ميرم نوش رو مي خرم
با تشكر
دوست عزیز پرسیدی گفتم با این قیمت نمیفروشم
کسی هم زورت نکرده بیایی بخری برو نوشو بخر
با حرف های اقای ashkanmm کاملا موافقم شما دوست داری از اب گل الود ماهی بگیری

سلام دوست عزيز من گفتم چند نگفتم كه 300 اين يه قيمت بود حدودش دستم بياد حالا شما بگو اخرش چندميدي من از لحاظ بودجه مشكلي ندارم به خاطر اين اومدم دست دو بخرم كه زياد خرج اين كنسول نكنم چون 360 رو هم تازه گرفتم ببخشيد ناراحتت تون كردم
شرمنده راستي من كه اي گلا لودي نديدم
با تشكر

سلام دوست عزيز من گفتم چند نگفتم كه 300 اين يه قيمت بود حدودش دستم بياد حالا شما بگو اخرش چندميدي من از لحاظ بودجه مشكلي ندارم به خاطر اين اومدم دست دو بخرم كه زياد خرج اين كنسول نكنم چون 360 رو هم تازه گرفتم ببخشيد ناراحتت تون كردم
شرمنده راستي من كه اي گلا لودي نديدم
با تشكر
سلام قیمت اخرم 350 با تمام وسایل پایین تر نمیتونم بفروشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or