فروش یک عدد wii j دست دو کاملا سالم و تمیز در حد نو

mahmoodrj13

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
من یه Wii j دارم با 24 تا بازی و یک دسته گیم کیوب و یه ترانس مخصوصش. آپدیت دستگاه هم 3.2 هستش که بالا ترین هستش.
هر کی خریداره قیمت بده به بالا ترین قیمت میفروشم.
قیمت پایه هم 360 تومن.

اگه قیمت خوب باشه چرا ندم؟
من اول یه wii خریدم ولی بریک شد و 5 ماه پیش یکی دیگه گرفتم یعنی از اسفند سال پیش دارمش.
گفتم یکی از اونور واسم psp بیاره پول مول ندارم مجبورم اینو بفروشم.خودم هم اصلا دلم نمیاد بفروشمش ولی مجبورم:(

اگه قیمت خوب باشه چرا ندم؟
من اول یه wii خریدم ولی بریک شد و 5 ماه پیش یکی دیگه گرفتم یعنی از اسفند سال پیش دارمش.
گفتم یکی از اونور واسم psp بیاره پول مول ندارم مجبورم اینو بفروشم.خودم هم اصلا دلم نمیاد بفروشمش ولی مجبورم:(
خوب کردی به نظر من PSP از Wii بهتره.... راستی اینجا PSP ، دویست (200) دلار هست طرف میخواد از شما 350 بگیره؟!

نه بابا!
اون خودش 170 دلار خریده. من فقط میخوام وقتی Wii رو میفروشم با قیمت خوب بفروشم.
نمیشه گفت psp از Wii بهتره
بهتره بگیم کنسول دستی از کنسول خانگی بهتره;)

ببين دوست عزيز من اگه بخوام 340 بدم 10 تومان ميزارم روش يه نوش رو مي خرم بازي ها هم كه رو دودي 4 گيگ است من خوذم دانلود مي كنم قيمتم كه تا مهر صبر كنم ميشه همون 300 اگه 300 ميدي يا علي اگرم نه ما رو به خير و شما رو به سلامت خدايش بالا 300 نمي ارزه

ببين دوست عزيز من اگه بخوام 340 بدم 10 تومان ميزارم روش يه نوش رو مي خرم بازي ها هم كه رو دودي 4 گيگ است من خوذم دانلود مي كنم قيمتم كه تا مهر صبر كنم ميشه همون 300 اگه 300 ميدي يا علي اگرم نه ما رو به خير و شما رو به سلامت خدايش بالا 300 نمي ارزه

راستی شما قیمت ترانس و دسته ی گیم کیوب رو هم در نظر بگیر چون الان نوشون باهم حدود 30 تومن میشه!

جالب خودتون تويه تاپيك گفته بودين ترانس رو بايد به صورت رايگان بهتون بدن هنگام خريد ميخواي لينك بدم دسته گيم كيوبم اخرين قيمتم حدود10تومان بود راستي اگه دسته گيم كيوب رو هم نداشت كسي واسه 50 تومان كنسول دسته 2 نمي خريد منظورم خودم است البته من كنسول شما رو 300 گرفتم اگه 340 بگيرم كه اختلافش با نو 10 تومان ميشه

این یارو که میگفت 330 میخره پشیمون شد:(
اگه کسی بدون بازیهاش 310 ورداره بهش میدم این دیگه تهشه دیگه پول واسه کپیخور کردن و لوازم جانبی psp نمی مونه.:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or