P PSP-hacks کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 4, 2007 #1 سلام من یک Psp دارم Lcd سوخته. هرکی خریداره بگه . قیمت از 75 شروع میشه هرکی قیمت بالا تری داد به اون میفروشم. مشخصات: یک عدد مموری 1 گیگ دو تا کیف. باکس و دفترچه.
سلام من یک Psp دارم Lcd سوخته. هرکی خریداره بگه . قیمت از 75 شروع میشه هرکی قیمت بالا تری داد به اون میفروشم. مشخصات: یک عدد مموری 1 گیگ دو تا کیف. باکس و دفترچه.
P PSP-hacks کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 5, 2007 #2 راستی خرید به صورت مناقصه ای است که ذکر کردم. لطفا تاپیک را برای مسخره شلوغ نکنید. اگر کسی می خواهد بخره پیام خصوصی بزنه فقط این جا اعلام کنه که زده .
راستی خرید به صورت مناقصه ای است که ذکر کردم. لطفا تاپیک را برای مسخره شلوغ نکنید. اگر کسی می خواهد بخره پیام خصوصی بزنه فقط این جا اعلام کنه که زده .
L Luis Figo کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 7, 2007 #4 باور کن مسخره نمیکنم ولی Psp بدون Lcd به دردی میخوره؟
P PSP-hacks کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 8, 2007 #5 چرا بدرد نمی خوره میشه از قطعاتش استفاده کرد.
P PSP-hacks کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 17, 2007 #7 سلام خریدار نبود گفتم قیمت کم کنم. خوب پی اس پی بدون کیف و مموری . فقط 55 تومن کسی خریدار بگه .
P PSP-hacks کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 18, 2007 #8 قیمت استسنایی کسی خریدار نیست. دارم خوب میفروشم میتونیم با هم کنار بیایم.
P PSP-hacks کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 18, 2007 #9 نوشته شده توسط PSP-hacks: سلام خریدار نبود گفتم قیمت کم کنم. خوب پی اس پی بدون کیف و مموری . فقط 55 تومن کسی خریدار بگه . بیشتر... خوب قیمت متاسفانه بالا رفت شد. 60 تومن
نوشته شده توسط PSP-hacks: سلام خریدار نبود گفتم قیمت کم کنم. خوب پی اس پی بدون کیف و مموری . فقط 55 تومن کسی خریدار بگه . بیشتر... خوب قیمت متاسفانه بالا رفت شد. 60 تومن
A AAKH1361 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 18, 2007 #10 من همون 60 با متعلقاتش می خوام مشکل دیگه ای هم داره یا فقط Lcd شکسته ؟ خط و خش چی ؟ کامل توضیح بده
P PSP-hacks کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 18, 2007 #11 خوب توضیح در مورد پی اس پی : 1.هیچ پی اس پی نیست که خش نداشته باشه.آره سالمه خش به اونصورت نداره. 2.پی اس پی ژاپنی. 3.اگر کسی با لوازم ذکر شده میخواهد باید بگم 10 تومن باید بیشتر بده. 4.در ضمن اصلا توصیه نمیشه مموریش رو بخرین . چون سرش شکسته .
خوب توضیح در مورد پی اس پی : 1.هیچ پی اس پی نیست که خش نداشته باشه.آره سالمه خش به اونصورت نداره. 2.پی اس پی ژاپنی. 3.اگر کسی با لوازم ذکر شده میخواهد باید بگم 10 تومن باید بیشتر بده. 4.در ضمن اصلا توصیه نمیشه مموریش رو بخرین . چون سرش شکسته .
P PSP-hacks کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 18, 2007 #12 فقط یک مورد یادم رفت بگم . فقط ال سی دی سوخته هیچ مشکل دیگه ای نداره.
P PSP-hacks کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 18, 2007 #15 نوشته شده توسط AAKH1361: من همون 60 با متعلقاتش می خوام مشکل دیگه ای هم داره یا فقط Lcd شکسته ؟ خط و خش چی ؟ کامل توضیح بده بیشتر... شما منظورت اینه که کیف و مموری میخواهی ؟ 10 تومن باید بهش اضاف کنی. PM بده.
نوشته شده توسط AAKH1361: من همون 60 با متعلقاتش می خوام مشکل دیگه ای هم داره یا فقط Lcd شکسته ؟ خط و خش چی ؟ کامل توضیح بده بیشتر... شما منظورت اینه که کیف و مموری میخواهی ؟ 10 تومن باید بهش اضاف کنی. PM بده.